Javier Serralvo, portaveu de l'equip de govern, ha informat que la Junta Electoral de zona ha admès a tràmit un recurs presentat per l'executiu local en relació amb les denúncies i l'assetjament.

Segons Serralvo, l'objectiu d'aquestes accions seria paralitzar l'Ajuntament i posar en dubte la seva gestió municipal. No tinc informació específica sobre els detalls o els esdeveniments específics que han donat lloc a aquesta situació, ja que la meva base de coneixement es deté a setembre de 2021.

Política 03 de mayo de 2023 Andrea Andreu Andrea Andreu
0_37071_1_bis

Segons les paraules de Javier Serralvo, portaveu de l'equip de govern, la Junta Electoral ha atès el recurs presentat i estudiarà la situació d'assetjament continu que suposadament està vivint l'alcalde de Vila-real, José Benlloch. Serralvo denuncia que l'oposició està intentant silenciar l'alcalde fins i tot en les seves pròpies xarxes socials i que en lloc de treballar pel bé del poble, es dediquen a assetjar-lo amb denúncies per evitar que pugui informar sobre la gestió municipal.

A més, Serralvo considera que aquesta estratègia per part de Compromís i PP demostra la seva falta de projecte i l'intent de fer front comú contra el govern municipal i l'alcalde.

Te puede interesar
Lo más visto