Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Javier Serralvo, portaveu de l'equip de govern, ha informat que la Junta Electoral de zona ha admès a tràmit un recurs presentat per l'executiu local en relació amb les denúncies i l'assetjament.

Segons Serralvo, l'objectiu d'aquestes accions seria paralitzar l'Ajuntament i posar en dubte la seva gestió municipal. No tinc informació específica sobre els detalls o els esdeveniments específics que han donat lloc a aquesta situació, ja que la meva base de coneixement es deté a setembre de 2021.

Política 03/05/2023 Andrea Andreu Andrea Andreu
0_37071_1_bis

Segons les paraules de Javier Serralvo, portaveu de l'equip de govern, la Junta Electoral ha atès el recurs presentat i estudiarà la situació d'assetjament continu que suposadament està vivint l'alcalde de Vila-real, José Benlloch. Serralvo denuncia que l'oposició està intentant silenciar l'alcalde fins i tot en les seves pròpies xarxes socials i que en lloc de treballar pel bé del poble, es dediquen a assetjar-lo amb denúncies per evitar que pugui informar sobre la gestió municipal.

A més, Serralvo considera que aquesta estratègia per part de Compromís i PP demostra la seva falta de projecte i l'intent de fer front comú contra el govern municipal i l'alcalde.

Te puede interesar

Lo más visto

rdhggjv

L’alumnat treballador del Taller d’Ocupació de Nules VIII està realitzant importants actuacions de manteniment en diferents llocs del municipi. Aquest taller inclou les especialitats d’obra

Redacció
Economía 23/09/2023

Dins els treballs realitzats per l'alumnat d'obra destaquen la millora i manteniment dels edificis i patis dels CEIP Lope de Vega i Pío XII, entre altres. Els alumnes-treballadors de fusteria han realitzat tasques de manteniment i reparació de mobiliari urbà, jocs infantils de centres educatius i parcs, a més de construir taules de pic-nic i tanques de fusta

Newsletter