La Diputació de Castelló té previst lliurar el Mèrit Esportiu de la província a títol pòstum a José Manuel Llaneza i el Mèrit de les Arts al MACVAC.

La Diputació de Castelló reconeix l'excel·lència en la gestió aconseguida per José Manuel Llaneza, un directiu groguet (en referència als colors del Villarreal Club de Futbol) que sempre va creure en la idea que no hi ha res impossible.

General 03 de mayo de 2023 Redacció Redacció
WhatsApp Image 2019-09-17 at 19.22.34

La Diputació de Castelló entregarà divendres que ve el Mèrit Esportiu de la província a títol pòstum a José Manuel Llaneza Carceller, reconeixent la seva contribució a la brillant història recent del Vila-real CF SAD. Llaneza va ocupar diversos càrrecs en el club durant 29 anys, incloent-hi el de gerent, conseller delegat i vicepresident. Es reconeix el seu paper com un dels artífexs principals de l'èxit del club, amb diversos ascensos a Primera Divisió, participacions destacades en competicions europees i la consecució de la UEFA Europa League en 2021.

D'altra banda, en la mateixa Gala del Dia de la Província, la Diputació de Castelló lliurarà el Mèrit de les Arts al Museu d'Art Contemporani Vicente Aguilera Cerní (MACVAC) de Vilafamés. Situat en un edifici medieval, el MACVAC ofereix una experiència única per gaudir de l'art contemporani. Amb una col·lecció de set-centes obres que abasta diferents corrents artístics i autors valencians, el museu ha estat reconegut per la seva contribució a l'art contemporani i per la seva capacitat d'integrar l'avantguarda en un entorn històric.

Tant José Manuel Llaneza com el MACVAC de Vilafamés són reconeguts per la Diputació de Castelló com a exemples d'excel·lència en la gestió esportiva i cultural, respectivament, i per la seva contribució a la província de Castelló. Aquest reconeixement se'ls atorgarà en la Gala del Dia de la Província, que s'avança per evitar coincidir amb la campanya electoral que començarà el mateix dia de l'esdeveniment.

Te puede interesar
IMG_5802

Un dia d'oci i senderisme per Benicàssim

Redacció
General 14 de abril de 2024

Una excursió encantadora per fer a Benicàssim és la Ruta de les Viles, un passeig que et porta a descobrir l'impressionant arquitectura modernista que caracteritza aquesta localitat costanera

Lo más visto