L'Ajuntament d'Onda ha organitzat una celebració especial per al Dia de la Mare, oferint als veïns la oportunitat de participar en un photocall temàtic.

L'Ajuntament d'Onda va proporcionar als veïns i les seves famílies l'oportunitat de fer-se fotografies al photocall especial del Dia de la Mare. A més de prendre les fotos, les famílies van poder emportar-se les imatges com a record d'aquest dia tan especial.

General 08 de mayo de 2023 Redacció Redacció
IMG_0008

Aquest matí, desenes de famílies d'Onda s'han acostat a la plaça El Pla per a celebrar el Dia de la Mare. L'Ajuntament ha organitzat un photocall especial perquè les mares del poble puguin fotografiar-se amb els seus éssers estimats. Les fotografies han estat impreses de forma instantània perquè els veïns puguin emportar-se els seus records d'aquest dia tan especial.

L'alcaldessa d'Onda, Carmina Ballester, ha expressat la seva satisfacció amb la participació del poble en aquesta iniciativa, afirmant que demostra l'entrega de la comunitat en les celebracions organitzades per l'Ajuntament. També ha volgut destacar el respecte i afecte que mereixen totes les mares del municipi, i ha considerat aquest photocall com un humil homenatge cap a elles i tot allò que han lluitat.

A més de la celebració del Dia de la Mare, Onda ha acollit la segona edició del festival Onda Flamenca aquest cap de setmana. L'esdeveniment ha comptat amb la participació d'artistes reconeguts com Antonio Carmona, Fa la gara-gara, Els Chichos i Nolasco, així com amb grups locals. El festival ha aconseguit entretenir i fer gaudir milers de veïns d'Onda i visitants amb la seva música. El concert de clausura, aquesta tarda, anirà a càrrec de l'Hongaresa i es preveu una gran afluència de centenars de persones a la Plaça Espanya.

Te puede interesar
Lo más visto