Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

El Centre del Carme de València ha acollit una trobada entre els autors i les autores protagonistes del festival VLC Negra.

Els dies 12 i 13 de maig, el claustre gòtic del Centre del Carme és l'escenari de sis trobades literàries amb reconegudes figures de la novel·la negra. Un dels destacades és el supervendes noruec Jo Nesbø, qui serà premiat amb el Premi Francisco González Ledesma. L'acte de lliurament del premi tindrà lloc al CCCC (Centre Cultural de la Beneficència) el divendres 12 de maig a les 20.00 hores.

Cultura 09/05/2023 Redacció Redacció
230509_EDUC_foto1_VLC Negra

El Centre del Carme Cultura Contemporània (CCCC) acollirà els dies 12 i 13 de maig els principals noms del festival VLC Negra, un festival de novel·la negra a València. Durant aquesta edició, el CCCC serà l'escenari de sis trobades literàries amb reconegudes figures del gènere.

El dia 12 de maig, en el claustre gòtic del Centre del Carme, es realitzaran diverses trobades amb autors com Carlos Salem, Diego Ameixeiras, Salva Alemany, Victoria González, Susana Fortes, Mónica Rouanet, Carlos Augusto Casas, Carme Chaparro, María Solar, Oliver Pötzch i Juan Ramón Biedma.

A més, en aquesta edició, el festival atorgarà el Premi Francisco González Ledesma a l'escriptor noruec Jo Nesbø. La cerimònia de lliurament del premi tindrà lloc al Centre del Carme el 12 de maig a les 10.00 hores, després d'una trobada amb lectors.

Jo Nesbø, conegut per les seves novel·les protagonitzades per l'inspector Harry Hole, serà un dels protagonistes destacats del festival. Durant la trobada "There's a hole" moderada per Jordi Llobregat, els assistents tindran l'oportunitat de conèixer de prop a aquest famós autor noruec. Posteriorment, Jo Nesbø rebrà el Premi Francisco González Ledesma.

El director del CCCC, José Luis Pérez Pont, destaca la importància d'aquestes trobades literàries per acostar la literatura a tot tipus de públics i oferir-los l'oportunitat de conèixer i interactuar amb els seus autors preferits.

Te puede interesar

IMG_1921

Rosana Asensio per ser triada com a reina infantil de la Fira 2023!

Redacció
Cultura 29/06/2023

El sorteig públic va tindre lloc en el saló de plens de l'Ajuntament, amb la presència de les famílies i veïns d'Onda. Durant l'esdeveniment, Ballester va expressar la seua satisfacció en veure la il·lusió de les nostres jóvens per representar la nostra ciutat, la qual cosa és un clar símptoma d'orgull per Onda i la seua gent

Lo más visto

rdhggjv

L’alumnat treballador del Taller d’Ocupació de Nules VIII està realitzant importants actuacions de manteniment en diferents llocs del municipi. Aquest taller inclou les especialitats d’obra

Redacció
Economía 23/09/2023

Dins els treballs realitzats per l'alumnat d'obra destaquen la millora i manteniment dels edificis i patis dels CEIP Lope de Vega i Pío XII, entre altres. Els alumnes-treballadors de fusteria han realitzat tasques de manteniment i reparació de mobiliari urbà, jocs infantils de centres educatius i parcs, a més de construir taules de pic-nic i tanques de fusta

Newsletter