Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Nules ha incorporat tres nous agents a la seva policia local. L'augment de personal en els cossos de seguretat és fonamental per garantir la seguretat i el benestar dels ciutadans.

Nous agents de la policia local de Nules cobriran tres vacants existents en la plantilla.

General 10/05/2023 Redacció Redacció
NuevaIncorporaciónPolicíaLocal1

La Policia Local de Nules ha incorporat tres nous agents per cobrir les vacants existents en la plantilla. Aquesta incorporació és un pas important per millorar la qualitat del servei i garantir una millor cobertura policial a la ciutadania.

Amb la incorporació d'aquests agents en pràctiques, s'extingeix la figura de personal interí i es redueixen les hores extres que es realitzaven per la manca de personal. Això té un impacte positiu en l'organització interna i en el benestar dels agents, ja que es disposarà d'un nombre adequat de membres en la plantilla.

L'inspector-cap de la Policia Local de Nules destaca que aquesta incorporació millorarà la qualitat del servei a la ciutadania i suposarà un avanç important en l'increment d'efectius necessaris per a la Policia Local. És un reconeixement de la importància de tenir un nombre suficient d'agents per garantir la seguretat i el benestar de la comunitat.
 
 
 

Te puede interesar

Lo más visto

rdhggjv

L’alumnat treballador del Taller d’Ocupació de Nules VIII està realitzant importants actuacions de manteniment en diferents llocs del municipi. Aquest taller inclou les especialitats d’obra

Redacció
Economía 23/09/2023

Dins els treballs realitzats per l'alumnat d'obra destaquen la millora i manteniment dels edificis i patis dels CEIP Lope de Vega i Pío XII, entre altres. Els alumnes-treballadors de fusteria han realitzat tasques de manteniment i reparació de mobiliari urbà, jocs infantils de centres educatius i parcs, a més de construir taules de pic-nic i tanques de fusta

sdwdd

El PSPV-PSOE acusa al conseller d'Educació de ser "el paradigma de la insolvència del Consell de Mazón" en provocar "el major caos en l'inici del curs escolar que es recorda"

Redacció
Política 22/09/2023

El portaveu socialista d'Educació a les Corts Valencianes, el castellonenc Jose Luis Lorenz, ha acusat el conseller d'Educació, José Antonio Rovira, de ser "el paradigma de la insolvència del Consell de Mazón" en provocar "el major caos en l'inici del curs escolar que es recorda a la Comunitat Valenciana"

Newsletter