Nules ha incorporat tres nous agents a la seva policia local. L'augment de personal en els cossos de seguretat és fonamental per garantir la seguretat i el benestar dels ciutadans.

Nous agents de la policia local de Nules cobriran tres vacants existents en la plantilla.

General 10 de mayo de 2023 Redacció Redacció
NuevaIncorporaciónPolicíaLocal1

La Policia Local de Nules ha incorporat tres nous agents per cobrir les vacants existents en la plantilla. Aquesta incorporació és un pas important per millorar la qualitat del servei i garantir una millor cobertura policial a la ciutadania.

Amb la incorporació d'aquests agents en pràctiques, s'extingeix la figura de personal interí i es redueixen les hores extres que es realitzaven per la manca de personal. Això té un impacte positiu en l'organització interna i en el benestar dels agents, ja que es disposarà d'un nombre adequat de membres en la plantilla.

L'inspector-cap de la Policia Local de Nules destaca que aquesta incorporació millorarà la qualitat del servei a la ciutadania i suposarà un avanç important en l'increment d'efectius necessaris per a la Policia Local. És un reconeixement de la importància de tenir un nombre suficient d'agents per garantir la seguretat i el benestar de la comunitat.
 
 
 

Te puede interesar
Lo más visto