La ciutat d'Onda presenta la programació de la seua 38a Fira del Llibre, que ofereix una gran varietat d'activitats per a totes les edats.

Les casetes de la Fira del Llibre estaran ubicades a l'avinguda Sierra de Espadán des del 17 fins al 21 de maig.

Cultura 15 de mayo de 2023 Redacció Redacció
NDP-. Onda Fira del Llibre

La 38a Fira del Llibre d'Onda es desenvoluparà a l'avinguda Sierra de Espadán del 17 al 21 de maig, oferint una extensa programació d'activitats literàries per a tots els gustos i edats. Algunes d'aquestes activitats inclouen tallers creatius, contacontes, presentacions i signatures d'autors locals i coneguts, exhibicions de ball, jocs de taula i més.

El dimecres, la fira començarà amb un taller per a crear contes, seguit d'un contacontes especialment adreçat als més petits. L'autora local Saima Kiss presentarà i signarà el seu llibre "Lluna de sang".

El dijous, es realitzarà un taller de panells cèlebres i una exhibició de ball a càrrec d'Onda Balla.

El divendres, hi haurà signatura d'autors, presentacions de contes i tallers per a fer punts de llibre. Kids&Us Onda oferirà una sessió de contacontes amb manualitats, i els escriptors Javier García Martínez i Lola P. Neva presentaran i signaran les seves obres.

El dissabte, hi haurà més tallers de contacontes amb manualitats, trobades amb autors com Julio C. Cano i Luis Alexandre, i presentacions de novel·les com "Orfes d'ombra".

El diumenge, les activitats inclouran un taller d'iniciació als escacs, contacontes per a xiquets i una presentació de còmics.

La fira culminarà amb una narració oral per a tota la família.

A més, durant tota la fira, les casetes de llibres oferiran un descompte del 5% en tots els exemplars a la venda, incentivant així la lectura i l'adquisició de llibres.

Amb aquesta programació variada i atractiva, la 38a Fira del Llibre d'Onda ofereix una gran oportunitat per a gaudir de l'univers literari i fomentar l'hàbit de la lectura a tots els habitants del municipi.

Te puede interesar
Lo más visto