Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

La ciutat d'Onda presenta la programació de la seua 38a Fira del Llibre, que ofereix una gran varietat d'activitats per a totes les edats.

Les casetes de la Fira del Llibre estaran ubicades a l'avinguda Sierra de Espadán des del 17 fins al 21 de maig.

Cultura 15/05/2023 Redacció Redacció
NDP-. Onda Fira del Llibre

La 38a Fira del Llibre d'Onda es desenvoluparà a l'avinguda Sierra de Espadán del 17 al 21 de maig, oferint una extensa programació d'activitats literàries per a tots els gustos i edats. Algunes d'aquestes activitats inclouen tallers creatius, contacontes, presentacions i signatures d'autors locals i coneguts, exhibicions de ball, jocs de taula i més.

El dimecres, la fira començarà amb un taller per a crear contes, seguit d'un contacontes especialment adreçat als més petits. L'autora local Saima Kiss presentarà i signarà el seu llibre "Lluna de sang".

El dijous, es realitzarà un taller de panells cèlebres i una exhibició de ball a càrrec d'Onda Balla.

El divendres, hi haurà signatura d'autors, presentacions de contes i tallers per a fer punts de llibre. Kids&Us Onda oferirà una sessió de contacontes amb manualitats, i els escriptors Javier García Martínez i Lola P. Neva presentaran i signaran les seves obres.

El dissabte, hi haurà més tallers de contacontes amb manualitats, trobades amb autors com Julio C. Cano i Luis Alexandre, i presentacions de novel·les com "Orfes d'ombra".

El diumenge, les activitats inclouran un taller d'iniciació als escacs, contacontes per a xiquets i una presentació de còmics.

La fira culminarà amb una narració oral per a tota la família.

A més, durant tota la fira, les casetes de llibres oferiran un descompte del 5% en tots els exemplars a la venda, incentivant així la lectura i l'adquisició de llibres.

Amb aquesta programació variada i atractiva, la 38a Fira del Llibre d'Onda ofereix una gran oportunitat per a gaudir de l'univers literari i fomentar l'hàbit de la lectura a tots els habitants del municipi.

Te puede interesar

Lo más visto

El dicrector de CEEI Castellón, Justo Vellón,  inaugurando la jornada

Se ha desenvolupat una dinàmica en la qual els assistents han realitzat preguntes als emprenedors, creant un ambient molt productiu i interessant

Redacció
Economía 03/10/2023

La jornada ha continuat amb una sessió informativa en la qual Elena Esteve, tècnica de creació d'empreses dels Centres de Dinamització Econòmica i Social de la Diputació de Castelló (CEDES), ha presentat els programes actius a la província de Castelló dissenyats per satisfer diverses necessitats d'emprenedors i empresaris, destacant les subvencions disponibles per recolzar projectes emprenedors

Newsletter