Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

El Patronat de Turisme de la Província de València ha presentat al sector de l'hostaleria de la província el nou decret que regula els establiments de restauració de la Comunitat Valenciana.

S'han celebrat sessions informatives en les tres províncies de la Comunitat Valenciana per a informar sobre les novetats del decret 36/2023 del Consell, que regula els establiments de restauració.

General 16/05/2023 Redacció Redacció
230516_PRES_FColomer_decreto_restauración_Valencia

Sembla que el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha participat en una jornada informativa per a presentar el nou decret que regula els establiments de restauració de la Comunitat Valenciana al sector de l'hostaleria de la província de València. Aquesta jornada ha tingut lloc en el Centre de Turisme (CdT) de València i ha marcat el final d'un cicle de sessions informatives organitzades per Turisme Comunitat Valenciana.

És rellevant destacar la importància de la gastronomia com a producte turístic i part essencial de la cultura, segons ha assenyalat el titular de Turisme. A més, s'ha agraït la col·laboració i participació del sector en l'elaboració del nou decret. Aquest decret, publicat al DOGV el 3 d'abril, té com a objectiu actualitzar la inscripció dels establiments de restauració en el Registre de Turisme de la Comunitat Valenciana i ofereix als establiments hostalers la possibilitat d'optar a una classificació amb 1, 2 o 3 forquetes, o aconseguir la categoria especial L'Exquisit Mediterrani, de forma gratuïta i voluntària.

A més, s'ha creat la Xarxa Gastroturística de la Comunitat Valenciana amb l'objectiu de promoure el gastroturisme en els mercats turístics nacional i internacional. Aquesta xarxa busca potenciar la riquesa gastronòmica de la regió com a atractiu per als visitants.

Te puede interesar

Lo más visto

rdhggjv

L’alumnat treballador del Taller d’Ocupació de Nules VIII està realitzant importants actuacions de manteniment en diferents llocs del municipi. Aquest taller inclou les especialitats d’obra

Redacció
Economía 23/09/2023

Dins els treballs realitzats per l'alumnat d'obra destaquen la millora i manteniment dels edificis i patis dels CEIP Lope de Vega i Pío XII, entre altres. Els alumnes-treballadors de fusteria han realitzat tasques de manteniment i reparació de mobiliari urbà, jocs infantils de centres educatius i parcs, a més de construir taules de pic-nic i tanques de fusta

Newsletter