L'Ajuntament de Nules ha acordat cedir quatre escultures per a l'exposició dedicada a Joaquín Sorolla que tindrà lloc a València.

La mostra dedicada a Joaquín Sorolla commemora el centenari de la mort de l'artista i estarà disponible per a la visita del públic fins al mes de desembre al Museu de la Ciutat de València.

Cultura 16 de mayo de 2023 Redacció Redacció
1

Gràcies per proporcionar més detalls sobre l'exposició dedicada a Joaquín Sorolla. És una gran notícia que el Govern d'Espanya haja reconegut aquesta efemèride com a Esdeveniment d'Excepcional Interés Públic i que la Generalitat Valenciana haja declarat el 2023 com a Any Sorolla.

La proposta expositiva "La Ciutat dels Artistes. Joaquín Sorolla i el Palau de les Arts i Indústries de València" al Museu de la Ciutat de València sona fascinant. Les escultures cedides per l'Ajuntament de Nules, com el Tors femení, Temperantia i Fortitudo d'Enrique Giner i La Venus del llac de Ramón Mateu, segurament enriquiran l'exposició i contribuiran a la seua vertebració científica.

És destacable que l'Ajuntament de Nules haja decidit cedir aquestes peces del Museu de Medallística Enrique Giner per a formar part d'aquesta important exposició, demostrant la importància de l'externalització del patrimoni artístic i la col·laboració entre municipis.

Estic segur que l'exposició serà un gran èxit i oferirà als visitants una oportunitat única per a explorar i apreciar l'obra de Joaquín Sorolla en el context de la seua relació amb el Palau de les Arts i Indústries de València i la seua influència en la ciutat.

Te puede interesar
Lo más visto