Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

L'Ajuntament de Nules ha acordat cedir quatre escultures per a l'exposició dedicada a Joaquín Sorolla que tindrà lloc a València.

La mostra dedicada a Joaquín Sorolla commemora el centenari de la mort de l'artista i estarà disponible per a la visita del públic fins al mes de desembre al Museu de la Ciutat de València.

Cultura 16/05/2023 Redacció Redacció
1

Gràcies per proporcionar més detalls sobre l'exposició dedicada a Joaquín Sorolla. És una gran notícia que el Govern d'Espanya haja reconegut aquesta efemèride com a Esdeveniment d'Excepcional Interés Públic i que la Generalitat Valenciana haja declarat el 2023 com a Any Sorolla.

La proposta expositiva "La Ciutat dels Artistes. Joaquín Sorolla i el Palau de les Arts i Indústries de València" al Museu de la Ciutat de València sona fascinant. Les escultures cedides per l'Ajuntament de Nules, com el Tors femení, Temperantia i Fortitudo d'Enrique Giner i La Venus del llac de Ramón Mateu, segurament enriquiran l'exposició i contribuiran a la seua vertebració científica.

És destacable que l'Ajuntament de Nules haja decidit cedir aquestes peces del Museu de Medallística Enrique Giner per a formar part d'aquesta important exposició, demostrant la importància de l'externalització del patrimoni artístic i la col·laboració entre municipis.

Estic segur que l'exposició serà un gran èxit i oferirà als visitants una oportunitat única per a explorar i apreciar l'obra de Joaquín Sorolla en el context de la seua relació amb el Palau de les Arts i Indústries de València i la seua influència en la ciutat.

Te puede interesar

turisme visites i gimcanes Termet (2)

Peníscola celebra el dia del seu Patró, Sant Roc, amb la tradicional ofrena floral

Redacció
Cultura 17/08/2023

Peníscola festeja avui el dia del seu Patró, Sant Roc, amb la missa en la parròquia de Santa María, després de la qual s'ha celebrat l'habitual processó pels carrers del nucli antic fins a la plaça que porta el nom del mateix sant, on s'ha realitzat la tradicional ofrena floral, per part de la Reina de Festes, Rocío González, en la fornícula que es troba allí situada

Lo más visto

El dicrector de CEEI Castellón, Justo Vellón,  inaugurando la jornada

Se ha desenvolupat una dinàmica en la qual els assistents han realitzat preguntes als emprenedors, creant un ambient molt productiu i interessant

Redacció
Economía 03/10/2023

La jornada ha continuat amb una sessió informativa en la qual Elena Esteve, tècnica de creació d'empreses dels Centres de Dinamització Econòmica i Social de la Diputació de Castelló (CEDES), ha presentat els programes actius a la província de Castelló dissenyats per satisfer diverses necessitats d'emprenedors i empresaris, destacant les subvencions disponibles per recolzar projectes emprenedors

PortCS

La Autoritat Portuària de Castelló serà l'amfitrió d'un esdeveniment que reunirà professionals de la indústria ceràmica de Castelló per destacar l'aliança entre PortCastelló i el clúster ceràmic.

Redacció
General 03/10/2023

El president de l'Autoritat Portuària de Castelló, Rubén Ibáñez, ha expressat el seu compromís amb aquesta associació durant una reunió amb el president de l'Associació Espanyola de Tècnics Ceràmics (ATC), Juan José Montoro. En aquesta reunió, es van discutir els detalls d'unes jornades que e  Tècnics Ceràmics s duran a terme a PortCastelló i s'espera la participació d'uns cent professionals de la indústria ceràmica de Castelló

Newsletter