La formació política 'Un equip per Morella' ha proposat la instal·lació d'una estació fixa de Inspecció Tècnica de Vehicles (ITV) a la localitat de Morella.

Es troba ja molt avançat el projecte de constitució d’una Comunitat Energètica que donarà servei als nombrosos interessats que s’han inscrit

Política 17 de mayo de 2023 Redacció Redacció
RHAMSÉS RIPOLLÉS PUIG UN EQUIP PER MORELLA PSPV PSOE

La instal·lació d'una estació permanent d'ITV al Polígon Industrial 'Les Casetes' de Morella és una de les propostes de la candidatura del PSPV de Morella, 'Un equip per Morella', per a la propera legislatura. Aquesta proposta tindria com a objectiu proporcionar servei a tot el parc de vehicles de Morella i la comarca dels Ports, aprofitant també el flux de trànsit de la N232. A més, suposaria un suport important per al sector primari de la zona, tenint en compte la gran quantitat de maquinària agrícola de les explotacions.

L'objectiu de promoure l'ubicació d'una estació permanent d'ITV a Morella sorgeix després de la seva municipalització per part del govern de la Generalitat Valenciana, presidit per Ximo Puig, com a mesura per corregir els presumptes casos de corrupció relacionats amb l'adjudicació de les ITV privades, així com per oferir un servei més accessible econòmicament. A més de proporcionar un servei important per a la zona, aquesta instal·lació també tindria un impacte positiu en la creació d'ocupació.

D'altra banda, 'Un equip per Morella' també té com a objectiu ampliar el Polígon Industrial, ja que actualment tot el terreny disponible està ocupat. Aquesta ampliació és considerada una oportunitat per als empresaris de la zona, especialment en el context de la nova N-232, que genera noves perspectives econòmiques.

L'Ajuntament de Morella ja ha realitzat millores al Polígon 'Les Casetes', com la instal·lació d'una xarxa de gas per subministrar les empreses, la instal·lació de càmeres de seguretat i la millora i ampliació de les zones verdes. A més, l'ajuntament ha adquirit una nau per a ús com a magatzem i aulari de formació, on es preveu ubicar les plaques solars que donaran servei a la Comunitat Energètica que s'està promocionant des de l'ajuntament.

Te puede interesar
Lo más visto