El PSPV-PSOE d'Alcalà i Alcossebre ha anunciat que implementarà el Pla de Prevenció d'Incendis Forestals, el qual actualment no s'està aplicant en la zona.

Carlos Miralles, membre de la candidatura socialista, destaca que Alcalà i Alcossebre són municipis amb un alt risc d'incendis forestals, i per tant, és fonamental implementar el Pla de Prevenció d'Incendis Forestals.

Política 17 de mayo de 2023 Redacció Redacció
20230517 Alcalà-Alcossebre

El PSPV-PSOE d'Alcalà de Xivert i Alcossebre assegura que implementarà el Pla Local de Prevenció d'Incendis Forestals, que actualment no s'està aplicant en la localitat i que és d'alta necessitat, especialment considerant el risc d'incendis existent. Carlos Miralles, membre de la candidatura socialista, afirma que a partir del 28 de maig, quan estiguin al govern, faran del compliment d'aquest pla una prioritat. A més, s'encarregaran de reclamar a les altres administracions responsables que compleixin amb les seves tasques per minimitzar els riscos d'incendi.

En relació amb altres propostes, el PSPV-PSOE té com a objectiu instal·lar plaques solars en edificis municipals amb el suport tècnic de la Diputació de Castelló i promoure la creació d'una Comunitat Energètica Local. Pel que fa a la mobilitat, tenen previst implementar accions del Pla de Mobilitat Urbana Sostenible, amb èmfasi en la millora del transport col·lectiu, la creació de més itineraris ciclistes i punts de recàrrega de vehicles elèctrics, i facilitar l'adquisició de bicicletes, incloent les elèctriques. També destaquen la importància de posar als vianants com a protagonistes en la millora de la trama urbana.

Finalment, el PSPV-PSOE té com a objectiu executar el Pla de Millora de Camins amb el consens del Consell Agrari Municipal i brindar suport a l'agricultura a través de cursos de formació, neteja de finques i la creació d'un Espai Gastronòmic que utilitze productes locals.

Te puede interesar
Lo más visto