L'Ajuntament de Castelló ha donat llum verda per incloure sis escoles i l'Institut d'Educació Secundària (IES) Crémor en la segona fase del pla Edificant.

La Junta de Govern de l'Ajuntament de Castelló ha aprovat sol·licitar la delegació de competències per a dur a terme les reformes i ampliacions necessàries en diverses escoles de la ciutat.

Educació 19 de mayo de 2023 Redacció Redacció
19 05 2023 -VISITA TÈCNICS ANTONIO RMELLES SEGONS FASE EDIFICANT

La Junta de Govern de l'Ajuntament de Castelló ha aprovat la sol·licitud a la Conselleria d'Educació per a obtenir la delegació de competències en la reforma integral de cinc escoles: Antonio Armelles, Bisbe Climent, Cervantes, Sant Agustí i Carles Selma. A més, s'inclourà una intervenció clau per ampliar el pati i el menjador de l'Escola Jaume I. Aquestes accions formen part de la segona fase del Pla Edificant.

A més de les escoles de Infantil i Primària, també s'inclourà la construcció del futur Institut d'Educació Secundària (IES) Crémor al districte del Raval Universitari. S'està a l'espera de l'aprovació per part de l'ens municipal per a incloure el nou pavelló del CEIP Soler i Godes en breu.

L'Ajuntament elevarà ara la sol·licitud a la Conselleria d'Educació, juntament amb els informes preliminars elaborats pels serveis tècnics, després de rebre l'aprovació dels consells escolars dels sis centres. Es preveu que els tràmits es realitzin durant la propera legislatura, amb l'objectiu de licitar la redacció dels projectes i començar les corresponents execucions.

D'altra banda, l'Ajuntament de Castelló ha iniciat el procés de licitació del servei de mudança per traslladar el mobiliari, els béns, la documentació, els arxius i l'equipament informàtic i de reprografia dels CEIP Mestre Canós i Elcano. Aquest contracte, amb un pressupost de 31.404,96 € + IVA, té una durada màxima de tres mesos des de la signatura del contracte, i el termini de presentació de propostes finalitza el 24 de maig, segons la Plataforma de Contractació de l'Estat.

Te puede interesar
Lo más visto