Benicàssim ha posat a disposició 160 places per a l'Escola Esportiva Infantil durant els mesos de juliol i agost.

Les inscripcions per a l'Escola Esportiva Infantil i altres activitats com tennis, pàdel, patins, vóley platja, futbol, taichi, ioga, balls llatins, pilates, cardiobox, GAP i running comencen el pròxim 23 de maig. A més de les activitats per a infants, també hi ha opcions per a adults, incloent-hi persones majors.

Esports 19 de mayo de 2023 Redacció Redacció
escuela-deportiva-municipal-verano-scaled

Les inscripcions començaran el pròxim dilluns a les 9 hores, i els interessats podran inscriure's tant en línia com de forma presencial al Pavelló d'Esports.

L'Escola Esportiva Infantil estarà oberta a xiquets i xiquetes d'entre 6 i 14 anys i oferirà activitats lúdic-recreatives de 8 a 14 hores. A més, es realitzaran activitats a l'aire lliure durant les hores de menys calor i es realitzaran esports, activitats i tallers a l'interior del poliesportiu.

Hi haurà també altres activitats esportives puntuals per a xiquets i adults, com l'Escola Municipal de Futbol, Patinatge, Vóley Platja i el programa "Dissabte Actiu". Les activitats per a majors inclouen tai-chi, ioga, balls llatins, pilates, cardiobox, GAP i running.

El cost de les activitats és de 45 euros, excepte l'Escola Municipal Esportiva Infantil que té un cost de 125 euros mensuals i els cursos intensius de Pàdel i Tennis que costen 50 euros.

Per a realitzar les inscripcions en línia, es pot utilitzar el formulari disponible a http://benicassim.provis.es/public/ininio.aspx, i si es prefereix fer-ho de forma presencial, es pot acudir directament al Pavelló d'Esports. Cal consultar la web de l'ajuntament per conèixer tots els horaris disponibles.

Te puede interesar
Lo más visto