Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Rafa Simó ha afirmat que les famílies nombroses de dos fills s'estalviaran fins a 1.600 euros a l'any gràcies a les mesures anunciades pel president Ximo Puig.

El cap de llista del PSPV-PSOE a les Corts per Castelló ha reiterat que no hi ha cap "revolució fiscal" que retalle tant les despeses a les famílies castellonenques com les mesures que impulsa el govern socialista.

Política 22/05/2023 Redacció Redacció
IMG_2915

El cap de llista del PSPV-PSOE a les Corts per Castelló, Rafa Simó, ha assistit a l'acte del Dia de les Famílies organitzat al Pinar del Grau de Castelló. Durant l'acte, Simó ha defensat el projecte del president Ximo Puig i ha destacat les polítiques que beneficien les famílies i protegeixen els seus interessos. Ha reiterat que no hi ha cap "revolució fiscal" que retalli les despeses a les famílies castellonenques com les mesures impulsades pel govern socialista.

Simó ha subratllat que la recent mesura que reconeix a les famílies de dos fills com a famílies nombroses beneficiarà més de 130.000 persones a la província de Castelló, suposant un estalvi directe de 1.600 euros a l'any per a elles. A més, ha mencionat altres beneficis fiscals com les deduccions en la declaració de la renda i les rebaixes en l'impost impositiu per a l'adquisició de la vivenda. També ha destacat les ajudes en beques menjador, transport, llibres i material educatiu, així com els descomptes en el transport públic i els avantatges en l'accés a l'habitatge social.

Simó ha conclòs que seguiran treballant en aquest projecte, destacant la importància de les pròximes eleccions municipals i autonòmiques per a decidir el futur de la Comunitat Valenciana i de la província de Castelló.

Te puede interesar

Lo más visto

rdhggjv

L’alumnat treballador del Taller d’Ocupació de Nules VIII està realitzant importants actuacions de manteniment en diferents llocs del municipi. Aquest taller inclou les especialitats d’obra

Redacció
Economía 23/09/2023

Dins els treballs realitzats per l'alumnat d'obra destaquen la millora i manteniment dels edificis i patis dels CEIP Lope de Vega i Pío XII, entre altres. Els alumnes-treballadors de fusteria han realitzat tasques de manteniment i reparació de mobiliari urbà, jocs infantils de centres educatius i parcs, a més de construir taules de pic-nic i tanques de fusta

Newsletter