Rafa Simó ha afirmat que les famílies nombroses de dos fills s'estalviaran fins a 1.600 euros a l'any gràcies a les mesures anunciades pel president Ximo Puig.

El cap de llista del PSPV-PSOE a les Corts per Castelló ha reiterat que no hi ha cap "revolució fiscal" que retalle tant les despeses a les famílies castellonenques com les mesures que impulsa el govern socialista.

Política 22 de mayo de 2023 Redacció Redacció
IMG_2915

El cap de llista del PSPV-PSOE a les Corts per Castelló, Rafa Simó, ha assistit a l'acte del Dia de les Famílies organitzat al Pinar del Grau de Castelló. Durant l'acte, Simó ha defensat el projecte del president Ximo Puig i ha destacat les polítiques que beneficien les famílies i protegeixen els seus interessos. Ha reiterat que no hi ha cap "revolució fiscal" que retalli les despeses a les famílies castellonenques com les mesures impulsades pel govern socialista.

Simó ha subratllat que la recent mesura que reconeix a les famílies de dos fills com a famílies nombroses beneficiarà més de 130.000 persones a la província de Castelló, suposant un estalvi directe de 1.600 euros a l'any per a elles. A més, ha mencionat altres beneficis fiscals com les deduccions en la declaració de la renda i les rebaixes en l'impost impositiu per a l'adquisició de la vivenda. També ha destacat les ajudes en beques menjador, transport, llibres i material educatiu, així com els descomptes en el transport públic i els avantatges en l'accés a l'habitatge social.

Simó ha conclòs que seguiran treballant en aquest projecte, destacant la importància de les pròximes eleccions municipals i autonòmiques per a decidir el futur de la Comunitat Valenciana i de la província de Castelló.

Te puede interesar
Lo más visto