La ciutat d'Onda acollirà el torneig de futbol 3x3 organitzat pel Vila-real CF, dirigit a xiquets i xiquetes.

La "Copa Endavant 3x3" és una iniciativa promoguda pel Vila-real CF per a celebrar el seu centenari. Aquesta competició de futbol en el format 3x3 es realitza en un total de 12 localitats de la província de Castelló, oferint a xiquets i xiquetes l'oportunitat de participar en aquest esdeveniment esportiu.

Esports 22 de mayo de 2023 Redacció Redacció
NDP-. Onda torneo 3x3 Villarreal

La celebració de la "Copa Endavant 3x3" a Onda és una oportunitat única per als joves aficionats al futbol de la localitat. Aquest campionat promogut pel Vila-real CF brinda una experiència esportiva emocionant i divertida per als participants. El Recinte Firal d'Onda serà el lloc de reunió on els equips de xiquets i xiquetes competiran per la victòria.

Amb inflables, música i altres sorpreses, la Copa Endavant 3x3 crea un ambient festiu al voltant dels terrenys de joc. A més, cada participant rebrà un pack de benvinguda perquè es sentin acollits i motivats durant el torneig. Aquesta iniciativa no només implica l'aspecte esportiu, sinó que també promou la convivència i la diversió en família.

El regidor d'Esports, José Vicente Iserte, destaca la importància d'aquest esdeveniment esportiu i l'alegria de col·laborar amb el Vila-real CF, una institució esportiva destacada de la província de Castelló. Aquesta iniciativa reflecteix l'interès per fomentar la pràctica esportiva i l'esperit competitiu de manera saludable entre els joves.

Els equips guanyadors de cada seu de la Copa Endavant 3x3 tindran l'oportunitat de participar en la gran final que se celebrarà a Vila-real el 10 de juny. Aquesta competició crea un vincle emocional entre el club groguet i les diferents localitats de la província, demostrant el seu compromís amb la comunitat i el desig de celebrar el centenari amb tots els seguidors del futbol.

Te puede interesar
Lo más visto