Durant els últims quatre anys, els habitants de Onda han realitzat una tasca admirable en salvar la vida de més de 300 animals abandonats.

Manolo Ballester, ha destacat la solidaritat dels ondenses i la implementació de la política de Sacrifici 0 com a factors clau per aconseguir trobar una nova llar per als animals abandonats.

General 23 de mayo de 2023 Redacció Redacció
20230522181907_IMG_0074

Durant aquesta legislatura, els habitants de Onda han aconseguit salvar la vida de 328 animals abandonats, acollint-los a les seves llars i evitant així el sacrifici. Aquestes xifres han sigut presentades per la candidata a l'alcaldia, Carmina Ballester, durant una trobada amb veïns i les seves mascotes, on s'han detallat les propostes del programa electoral per als animals de companyia.

En aquest sentit, Ballester s'ha compromès a mantenir la política de Sacrifici 0, implementada des de 2019, i a establir una Oficina de Protecció Animal i una regidoria de Benestar Animal per reforçar la lluita contra el maltractament i l'abandó d'animals. A més, s'ha destacat la intenció de millorar les mesures de control per evitar els excrements dels animals al carrer i establir un servei de neteja especial. També es promouran campanyes de conscienciació sobre les responsabilitats que implica tenir animals de companyia.

Pel que fa als parcs canins, el programa electoral contempla la seva millora amb més zones d'ombra i espais de joc. A més, es continuarà gestionant les colònies felines per evitar problemes de salubritat i plagues.

La candidata ha destacat la solidaritat dels ondenses i l'èxit de la política de Sacrifici 0, afirmant que Onda és un exemple per a tota la província de Castelló en aquest sentit.

Te puede interesar
Lo más visto