La seva edició de 2023 ja ha anunciat algunes de les primeres confirmacions, entre les quals destaquen els noms de Jimena Amarillo, Rodrigo Cuevas i La Plazuela.

La Fira Valenciana de la Música tindrà lloc del 9 a l’11 de novembre a Castelló de la Plana

24 de mayo de 2023 Redacció Redacció
230524_EDUC_Foto1_Trovam_standard_2023

La Fira Valenciana de la Música Trovam, que es desenvoluparà del 9 a l'11 de novembre a Castelló de la Plana, ha anunciat una avançament de la seva programació artística. Entre els artistes valencians confirmats destaquen Jimena Amarillo, El Diluvi, Pep Gimeno 'Botifarra', Esther, Maluks, La Maria i Noelia Llorens 'Titana'. També hi haurà actuacions de Margarita Quebrada, Caramelo, Holistiks i Ana Zomeño.

D'altra banda, es comptarà amb la participació d'artistes d'altres parts de l'Estat, com La Plazuela de Granada, Rodrigo Cuevas d'Astúries, Olaia Inziarte de Navarra, Awakate de Múrcia i Pol Batlle de Catalunya.

La Fira Trovam continuarà sent un aparador per a l'escena musical valenciana, amb una varietat de gèneres com pop, rock, mestissatge, rap, trap, reggaeton, cançó d'autor i música tradicional. També es reflectirà la diversitat lingüística amb cançons en valencià, castellà, asturià, basc i anglès.

Aquesta edició comptarà amb la presència de projectes consolidats i emergents de la música valenciana, i es preveu que hi haja al voltant de 40 grups participants. La Fira Valenciana de la Música Trovam és organitzada per la Valencian Music Association (VAM!) en col·laboració amb diverses institucions i entitats relacionades amb la música i la cultura.

Cal destacar que aquesta informació s'ha basat en l'avançament de la programació artística de la Fira Trovam per a l'edició de 2023 i poden haver-hi canvis o noves confirmacions posteriors a aquest anunci inicial.

Lo más visto