Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

La seva edició de 2023 ja ha anunciat algunes de les primeres confirmacions, entre les quals destaquen els noms de Jimena Amarillo, Rodrigo Cuevas i La Plazuela.

La Fira Valenciana de la Música tindrà lloc del 9 a l’11 de novembre a Castelló de la Plana

Cultura - Música 24/05/2023 Redacció Redacció
230524_EDUC_Foto1_Trovam_standard_2023

La Fira Valenciana de la Música Trovam, que es desenvoluparà del 9 a l'11 de novembre a Castelló de la Plana, ha anunciat una avançament de la seva programació artística. Entre els artistes valencians confirmats destaquen Jimena Amarillo, El Diluvi, Pep Gimeno 'Botifarra', Esther, Maluks, La Maria i Noelia Llorens 'Titana'. També hi haurà actuacions de Margarita Quebrada, Caramelo, Holistiks i Ana Zomeño.

D'altra banda, es comptarà amb la participació d'artistes d'altres parts de l'Estat, com La Plazuela de Granada, Rodrigo Cuevas d'Astúries, Olaia Inziarte de Navarra, Awakate de Múrcia i Pol Batlle de Catalunya.

La Fira Trovam continuarà sent un aparador per a l'escena musical valenciana, amb una varietat de gèneres com pop, rock, mestissatge, rap, trap, reggaeton, cançó d'autor i música tradicional. També es reflectirà la diversitat lingüística amb cançons en valencià, castellà, asturià, basc i anglès.

Aquesta edició comptarà amb la presència de projectes consolidats i emergents de la música valenciana, i es preveu que hi haja al voltant de 40 grups participants. La Fira Valenciana de la Música Trovam és organitzada per la Valencian Music Association (VAM!) en col·laboració amb diverses institucions i entitats relacionades amb la música i la cultura.

Cal destacar que aquesta informació s'ha basat en l'avançament de la programació artística de la Fira Trovam per a l'edició de 2023 i poden haver-hi canvis o noves confirmacions posteriors a aquest anunci inicial.

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter