El departament de Turisme està organitzant una celebració especial per al Sant Joan mariner, que inclourà una Fira de Productes Gastronòmics.

Per a la jornada del 24 de juny, en el marc de la celebració del Sant Joan mariner, està programat un passeig en barca en dos torns, un al matí i un altre a la tarda. A més, al passeig de Manuel Azaña es muntarà una Fira de Productes Gastronòmics i de Proximitat, on es podrà gaudir i degustar dels sabors locals i dels productes de la zona.

General 25 de mayo de 2023 Andrea Andreu Andrea Andreu
rp_turisme

La regidora de Turisme, Isabel Cardona, ha presentat una anticipació de les activitats que la Regidoria està preparant per a la temporada estival, dirigides tant als visitants com als ciutadans de Benicarló que decideixin passar l'estiu a la ciutat.

Un dels primers esdeveniments destacats serà la celebració de Sant Joan, que marca l'arribada de l'estiu. Enguany, la festivitat inclourà una actuació d'una orquestra la nit del dia 23. L'endemà, en el dia de Sant Joan, s'organitzaran rutes en barca per la costa de Benicarló en dos torns, un al matí i un altre a la tarda, per mostrar el litoral benicarlando des de la mar.

Durant tot el dia, al passeig de Manuel Azaña, hi haurà una Fira de Productes Gastronòmics i de Proximitat per promoure els productes locals i dinamitzar l'activitat comercial dels productes de proximitat.

Pel que fa als mesos de juliol i agost, s'estan preparant activitats centrades en el senderisme, el cicloturisme i el Vi Carlon, així com novetats en activitats relacionades amb l'astronomia, especialment adreçades al públic infantil.

Te puede interesar
IMG_5802

Un dia d'oci i senderisme per Benicàssim

Redacció
General 14 de abril de 2024

Una excursió encantadora per fer a Benicàssim és la Ruta de les Viles, un passeig que et porta a descobrir l'impressionant arquitectura modernista que caracteritza aquesta localitat costanera

Lo más visto