La targeta ‘Fem poble Vila-real’ bonificarà el consum en comerços i serveis de la ciutat

La iniciativa compta amb la implicació de la Fundació Caixa Rural i els establiments locals

General 22 de junio de 2020 REDACCIÓ
reunió targeta Fem poble 1

La targeta ‘Fem poble Vila-real’ pretén incentivar el consum en els negocis locals i dinamitzar l'economia del municipi per a superar com més prompte millor la crisi econòmica derivada de la pandèmia. El regidor d'Economia de l'Ajuntament de Vila-real, Xus Madrigal, ha exposat la proposta en la qual ha treballat la regidoria de la mà de la Fundació Caixa Rural Vila-real amb l'objectiu d'anar de la mà del sector, escoltar les seues aportacions i que aquest projecte siga una iniciativa compartida i consensuada.

Aquesta targeta s'ha concebut com una targeta moneder, sense cost per a l'usuari, que permetrà obtindre una bonificació de fins a 20 euros per la primera recàrrega i, a més, aconseguir descomptes i avantatges que oferiran els establiments amb la finalitat d'animar a la ciutadania a realitzar les seues compres o utilitzar els serveis d'empreses locals.

Aquesta idea compta amb el suport de tots els grups polítics que, a través del Pacte local pel renaixement de Vila-real, van acordar destinar 100 000 euros a bonificar el consum en els negocis de la ciutat.
 
«Amb aquest projecte volem, d'una banda, apel·lar al sentiment de pertinença i arrelament a través del nostre lema ‘Comprant al poble, fem poble’ perquè els veïns i veïnes col·laboren en la reactivació de l'economia local; i d'altra banda, recompensar aquesta col·laboració amb avantatges per a l'usuari a través de la bonificació que oferirà la targeta així com descomptes i altres incentius per part dels establiments», detalla el regidor d'Economia.

Per part seua, l'Ajuntament també es compromet a promocionar i publicitar aquests avantatges i descomptes que oferisquen els negocis participant.

Madrigal ha remarcat que «la nostra prioritat és la supervivència dels comerços, pimes i autònoms; no volem que arran d'aquesta crisi hagen de tancar persianes i per a això treballarem de la mà del sector, escoltant les seues propostes i fent valer el nostre principi del diàleg, per a lluitar per un model de ciutat diversificada econòmicament».

Te puede interesar
Lo más visto