Nules compta amb una programació esportiva per als més xicotets per al període estival

Per participar a l’Escola Esportiva d’Estiu cal inscriure’s al de partament d’Esports els dies del 5 al 16 de juny

Esports 30 de mayo de 2023 Andrea Andreu Andrea Andreu
IMG_0467

L’ Ajuntament de Nules compta amb una programació esportiva dirigida als xiquets i xiquetes d’entre 7 i 14 anys del municipi. Com cada any, l’Escola Esportiva d’Estiu es presenta amb una variada programació d’activitats esportives per al període estival.

De fet, l’Escola Esportiva d’Estiu es desenvoluparà els dies del 3 al 31 de juliol en diferents espais de la localitat com ara el Poliesportiu Municipal, la Piscina Municipal, l’estadi Noulas Antonio Pérez Balada, el CEIP Cervantes, el CEIP Jaume I o en diferents zones de les platges com el paratge de l’Estany, i comptarà amb una gran varietat d’activitats com ara senderisme, natació, futbol, handbol, bàsquet, hoquei, rugby, judo, escalada, atletisme, pàdel surf, bicicleta, vòlei, tennis, jocs de taula i populars, acrosport, beisbol, bàdminton, entre d’altres activitats lúdiques.

Així mateix, enguany s’ha programat també un campament d’estiu que tindrà lloc els dies del 17 al 21 de juliol al Centre de Natura Tarihuela a Jérica.

Per tant, totes aquelles persones interessades a participar en l’Escola Esportiva d’Estiu cal inscriure’s al departament d’Esports a la Piscina Municipal els dies del 5 al 16 de juny; i les inscripcions per a assistir al Campament d’Estiu tindran lloc els dies del 26 al 30 de juny. Així doncs, s’ha establert un preu de 30 euros per a les activitats de l’Escola Esportiva d’Estiu, i de 198 euros per al campament d’estiu. També hi haurà exempcions i bonificacions, entre d’altres, per a famílies nombroses o monoparentals. Amb tot, cal assenyalar que les places són limitades.

Te puede interesar
Lo más visto