Castelló distribuïrà composteres domèstiques per a aprofitar els residus orgànics

La Regidoria de Reciclatge en funcions engega la campanya ‘Castelló composta’ amb sessions informatives de l’equip d’Educació Ambiental

Política 31 de mayo de 2023 Redacció Redacció
31 05 2023 - EQUIP EDUCACIÓ AMBIENTAL

La Regidoria de Residus i Reciclatge de l'Ajuntament de Castelló en funcions distribuirà composteres domèstiques a la ciutadania que vulgue aprofitar els residus orgànics que genera en la seva llar per a fer compost, ja sigui de restes de menjar de la cuina com a restes dels seus jardins o horts. Residus i Reciclatge engega demà dijous 1 de juny la campanya ‘Castelló Composta’ per facilitar el compostatge domiciliari mitjançant el subministrament de 130 composteres domèstiques a les persones interessades.

El regidor de Residus i Reciclatge en funcions, Ignasi Garcia, ha destacat “la importància del compostatge per a la necessària transició cap a l'economia circular, ja que és una opció que, a més de reduir els nostres residus, és econòmica i molt menys contaminant». “Una opció que necessita de la col·laboració de la ciutadania responsable i compromesa en la lluita contra el canvi climàtic i en la cura del nostre planeta, de la mà de l'equip d'educadors ambientals», ha concretat.

Per poder participar en la campanya, els interessats han de residir a la ciutat de Castelló, disposar d'un mínim d'un metre quadrat de terra, a la ciutat per a instal·lar una compostera domèstica de 320 litres, assistir el dia de la sessió informativa, i comprometre's a facilitar informació del procés de compostatge a l'Equip d'Educació Ambiental.
El procés s'iniciarà demà dijous a les 10.00 hores amb l'obertura de la inscripció a la sessió informativa a través d'un formulari que estarà disponible en la pàgina web de l'Ajuntament, i, amb el contacte d'[email protected] en cas d'alguna incidència.

L'equip d'Educació Ambiental serà l'encarregat d'impartir les sessions informatives durant tot el mes de juny, en horari de 18.00 hores a 20.00 hores, els dies 8, 14 i 15 en el Casal Jove del Grau; i els dies 9, 16 i 20 en el Centre Urban. 

Te puede interesar
Lo más visto