Com celebrar la nit més màgica de l'any

L'Ajuntament de Castelló suspèn els actes de la Nit de Sant Joan

General 23 de junio de 2020 REDACCIÓ
landscape-852728_960_720
Enguany no es podran encendre fogueres a les platges

Enguany serà impossible celebrar la nit més màgica i curta de l'any, Sant Joan, com de costum. La pandèmia del coronavirus ha fet que, com molts altres actes, se suspenguen les famoses fogueres de la nit de Sant Joan. Es podrà accedir a les platges, però amb mesures molt diferents a les d'altres anys. Encara així, el dimecres 24 de juny es manté com a festiu autonòmic.

Mesures preventives

En quasi totes les platges, però en concret en les de la província de Castelló, estarà prohibit encendre fogueres a les platges. Per a evitar que alguna persona ho faça, hi haurà un dispositiu policial de vigilància així com un control d'accessos a la platja amb el qual es vetlarà el compliment de la normativa i s'evitaran les aglomeracions.

Així mateix, estarà prohibit accedir amb material inflamable o altres objectes de vidre o llandes. Qualsevol persona que incomplisca aquesta normativa podrà ser multat amb sancions de 750 i 1 500 euros. 

Com és comú en dates tan destacables i celebrades com aquesta, la Policia Local establirà controls d'alcoholèmia i de drogues en les carreteres pròximes i vies d'accés a la costa.

Consells 

Un dels consells és passar la nit de Sant Joan en grups reduïts i respectant la distància de seguretat. Es recomana que els grups siguen d'un màxim de 25 persones.

Enguany ha de regnar el coneixement per a prevenir abans de res possibles nous contagis. Des de l'Ajuntament de Castelló alerten que cal no oblidar complir les mesures de les autoritats sanitàries per a prevenir una expansió de la COVID-19. 

Te puede interesar
Lo más visto