La Diputació Provincial homenatja els bombers en l'actual edició de la Fira d'Art Contemporani de Castelló ‘MARTE’

Ruth Sanz, acompanyada pels diputats Abel Ibáñez i Vicent Sales, ha assistit a la inauguració de la desena edició d'un esdeveniment que estarà obert fins al 11 de juny i que compta amb María Núñez com a artista convidada

Cultura 09 de junio de 2023 Redacció Redacció
IMG_2773

Al costat dels diputats Abel Ibañez i Vicent Sales, Ruth Sanz, diputada de cultura, ha acudit aquesta vesprada a veure la desena edició de la Fira d'Art Contemporani de Castelló, o "MARTE", a l'Auditori i Palau de Congressos. La fira, d'entrada gratuïta i oberta al públic fins a l'11 de juny, comptarà amb 16 galeries nacionals triades d'acord amb "Marte Curated", amb Nacho Tomás, codirector de la fira, actuant com a comissari.

A l'acte també va assistir la convidada inaugural d'enguany, Maria Núñez, l'obra de la qual ja ha sigut exposada en el Museu Nacional d'Art Reina Sofia, la Fundació Joan Miró i el Museu Nacional Thyssen-Bornemisza. La Diputació va contribuir a l'exposició unint la restauració d'un camió de bombers manual de principis del segle XX a l'obra Kósovo, un llenç de Maribel Ximénez.

Ruth Sanz ha destacat el treball del servei de Restauració, “una labor imprescindible perquè tota la ciutadania puga gaudir d'aquestes obres d'art a més de fer un homenatge als bombers per les seues tasques i fer una al·legoria al quadre Kósovo".

Les categories estàndard, llocs i premis encara estan disponibles en MARTE, inclosos "Marte Ceràmic", "Marte Social", que comptaran amb taules redones sobre temes com a residències d'artistes i el registre de propietat intel·lectual, i "Marte Orbital", que comptarà amb projectes de diverses institucions.

Els interessats poden trobar tota la informació sobre la fira en https://www.neo2.com/arranca-marte-la-feria-de-arte-contemporaneo-de-castellon/.

Te puede interesar
1000x667MUSEOS8

Castelló celebra el Dia Internacional dels Museus

Redacció
Cultura 17 de mayo de 2024

El dissabte 18 de maig, els Museus de Castelló, com l'Espai d'Art Contemporani, acullen activitats dirigides a tots els públics des de les 10.00 hores. Durant la jornada es realitzaran visites guiades, activitats familiars, intervencions musicals i tallers

Lo más visto