La Diputació Provincial homenatja els bombers en l'actual edició de la Fira d'Art Contemporani de Castelló ‘MARTE’

Ruth Sanz, acompanyada pels diputats Abel Ibáñez i Vicent Sales, ha assistit a la inauguració de la desena edició d'un esdeveniment que estarà obert fins al 11 de juny i que compta amb María Núñez com a artista convidada

Cultura 09 de junio de 2023 Redacció Redacció
IMG_2773

Al costat dels diputats Abel Ibañez i Vicent Sales, Ruth Sanz, diputada de cultura, ha acudit aquesta vesprada a veure la desena edició de la Fira d'Art Contemporani de Castelló, o "MARTE", a l'Auditori i Palau de Congressos. La fira, d'entrada gratuïta i oberta al públic fins a l'11 de juny, comptarà amb 16 galeries nacionals triades d'acord amb "Marte Curated", amb Nacho Tomás, codirector de la fira, actuant com a comissari.

A l'acte també va assistir la convidada inaugural d'enguany, Maria Núñez, l'obra de la qual ja ha sigut exposada en el Museu Nacional d'Art Reina Sofia, la Fundació Joan Miró i el Museu Nacional Thyssen-Bornemisza. La Diputació va contribuir a l'exposició unint la restauració d'un camió de bombers manual de principis del segle XX a l'obra Kósovo, un llenç de Maribel Ximénez.

Ruth Sanz ha destacat el treball del servei de Restauració, “una labor imprescindible perquè tota la ciutadania puga gaudir d'aquestes obres d'art a més de fer un homenatge als bombers per les seues tasques i fer una al·legoria al quadre Kósovo".

Les categories estàndard, llocs i premis encara estan disponibles en MARTE, inclosos "Marte Ceràmic", "Marte Social", que comptaran amb taules redones sobre temes com a residències d'artistes i el registre de propietat intel·lectual, i "Marte Orbital", que comptarà amb projectes de diverses institucions.

Els interessats poden trobar tota la informació sobre la fira en https://www.neo2.com/arranca-marte-la-feria-de-arte-contemporaneo-de-castellon/.

Te puede interesar
Lo más visto