València acollirà l'emocionant Heineken Silver Rising Stars Contest els dies 16 i 17 de juny

Concerts imperdibles a València: 6 talentosos artistes emergents es presentaran a la Sala Jerusalem i Sala Matisse, acompanyats del Colom i Margarita Quebrada.

12 de junio de 2023 Andrea Andreu Andrea Andreu
5c82df3e-5038-93ba-b308-cbe8bb219438

L'emoció està al punt àlgid mentre el compte regressiu per a conéixer als artistes emergents que s'uniran al cartell del FIB 2023 arriba a la seua fi. L'esperat concurs Heineken Silver Rising Stars Contest, recolzat pel Festival Internacional de Benicàssim i Heineken Spain, celebrarà les seues finals el divendres 16 de juny a la Sala Jerusalem i el dissabte 17 a la Sala Matisse.

Aquests dos dies, amb entrada lliure fins a completar l'aforament, albergaran els concerts de dos artistes convidats destacats: El Colom i Margarita Quebrada, respectivament. Entre les sis bandes finalistes que es presentaran al llarg de tots dos dies, el jurat professional seleccionarà als tres afortunats que compartiran escenaris amb destacats artistes d'aquesta edició, com The Offspring, Franz Ferdinand, Vetusta Morla, Zara Larsson i Tom Odell, entre altres.

L'Heineken Silver Rising Stars Contest ha aconseguit un reeixit debut en la seua primera edició. Amb més de 1700 artistes inscrits, aquest concurs ha brindat una plataforma per al desenvolupament de talents emergents, oferint-los l'oportunitat de destacar en un dels festivals més importants del panorama musical. A més, s'ha convertit en un dels concursos de bandes i DJs amb major nombre de participants a nivell nacional. La gran final del concurs es duu a terme després d'un rigorós procés de votació. Després del tancament de les votacions el passat 31 de maig, el jurat ha seleccionat als finalistes entre les 30 bandes més votades, així com als guanyadors del concurs de DJs d'entre els 30 DJs més votats, els qui són Rodrigo Barrientos, Eyrsome i L.A.S. DJS.

El divendres 16, a més de l'esperat concert del Colom, es presentaran Cantonada Finlàndia, Valent Bosc i La Xiqueta del Paracaigudes, els finalistes del concurs. El dissabte 17, el públic gaudirà del vibrant concert de Margarita Quebrada, seguit de les presentacions dels tres finalistes: Native Nomads, APEX i La 126.

El Jurat Professional està compost per Federico Nathan, Professor Intèrpret de Berklee València Campus; May Ibáñez, Project Manager de València Music Office; Jorge Linares, responsable de Booking en The Music Republic; Nacho Ros, Trade Màrqueting Manager en Heineken España; i Andrea Giménez, periodista de Pelat Sonor.

Una vegada concloses les finals i després d'una àrdua deliberació, s'anunciaran els tres guanyadors de la primera edició del concurs Heineken Silver Rising Stars Contest. Aquests artistes afortunats tindran l'honor de compartir el cartell del festival al costat de reconegudes bandes nacionals i internacionals, com The Offspring, Vetusta Morla, Franz Ferdinand, Bastille, Crystal Fighters, Zara Larsson i Tom Odell, entre molts altres. Tots ells es donaran cita del 13 al 16 de juliol de 2023 en l'escenari del FIB 2023, un esdeveniment que promet ser inoblidable.

Lo más visto