José Martí i Marta Barrachina es reuneixen per a coordinar canvi de govern en Diputació de Castelló

El president sortint i la futura presidenta busquen una transició consensuada després de les eleccions municipals

Política 13 de junio de 2023 Andrea Andreu Andrea Andreu
_DSC0266-

José Martí, actual president de la Diputació de Castelló, i Marta Barrachina, futura presidenta de la institució provincial, han celebrat hui una primera reunió per a coordinar el canvi de govern després dels resultats de les eleccions municipals del passat 28 de maig.

Acompanyats per altres representants de totes dues delegacions, Martí i Barrachina han destacat la importància d'apostar decididament per la normalitat democràtica i dur a terme una transició consensuada en el traspàs de poders.

Durant la reunió, els representants actuals de l'equip de govern van informar sobre l'execució pressupostària, l'estat actual dels projectes en curs i altres projectes pendents de realització.

La data per a la investidura de la nova corporació està pendent de definició i està vinculada a la constitució dels nous ajuntaments i la seua ratificació per part de la Junta Electoral. Tots dos líders polítics esperen establir aquest termini a la brevetat per a donar continuïtat al procés de canvi de govern en la Diputació de Castelló.

Te puede interesar
Lo más visto