José Benlloch anima a la resta de partits a abstindre's en la votació

El líder del Partit Socialista a Vila-real presentarà la seua candidatura a l'alcaldia

Política 14 de junio de 2023 Redacció Redacció
entrevista-jose-benlloch-vila-real-2023-3

Després d'un procés de converses, dissabte que ve 17 de juny, el líder del Partit Socialista presentarà la seua candidatura a l'alcaldia de l'Ajuntament de Vila-real. Agraeix especialment a Compromís la seua voluntat de diàleg i col·laboració per a garantir la governabilitat i la defensa dels avanços socials i drets aconseguits en els governs progressistes.

Sent la llista més votada amb quasi el 40% dels vots, el líder del Partit Socialista anima a la resta de partits a abstindre's en la votació i contribuir a la governabilitat de Vila-real. A partir del dilluns, treballarà al costat dels seus companys del Grup Municipal Socialista amb diàleg, consens i acords, sempre pensant en el benestar de Vila-real.

L'enfocament principal de la seua gestió municipal serà l'equilibri, la prudència i la responsabilitat per a avançar i establir les bases per al futur. Reconeix que s'enfronten a una dècada crucial i esmenta importants reptes com el sanejament econòmic de l'Ajuntament, els projectes pendents d'altres administracions, l'aprofitament dels fons europeus i la defensa dels interessos locals.

En una reunió celebrada aquest matí, el líder del Partit Socialista s'ha reunit amb els representants de tots els grups amb representació municipal, incloent-hi PP, Compromís i Vox, per a presentar-los la seua candidatura i tendir la mà per a treballar junts en benefici de la ciutat.

Benlloch destaca que hi ha reptes molt importants encara pendents, com el sanejament econòmic de l'Ajuntament, aprofitar l'oportunitat dels fons europeus, projectes encara pendents d'altres administracions, també projectes locals pendents relacionats amb les dificultats econòmiques que ha deixat la COVID-19 i la guerra d'Ucraïna. També assegura que és important defensar el que significa Vila-real i mantindre l'aliança amb la societat civil.

En conclusió, el líder del Partit Socialista confia que, treballant en conjunt, superaran les dificultats i aconseguiran avançar, subratllant que junts Vila-real avança.

Te puede interesar
Lo más visto