Becsa Simetria s'uneix com a nou patrocinador del CV L’Illa Grau

El club de voleibol suma a un important col·laborador per al seu creixement i nous projectes

Esports14 de junio de 2023Andrea AndreuAndrea Andreu
8aa07cb8-a7fa-db45-9ca9-e98d08fb779d

El Club Voleibol L’Illa Grau ha anunciat la incorporació de Becsa Simetria com un dels patrocinadors principals de l'equip, sumant-se així al recent acord de renovació amb UBE. Aquest nou suport enfortirà la trajectòria ascendent del club i permetrà la cerca de noves iniciatives, segons ha destacat Raúl Alfaro, president del club castellonenc.

La signatura de l'acord va tindre lloc en les impressionants oficines de Simetria Grup, situades en la zona de Port Flor del taronger. L'esdeveniment va comptar amb la presència de German Llorach, delegat de Construcció a Castelló, Rebeca Sánchez, responsable de RSC, i el president del club. Per a Llorach, aquest patrocini reflecteix el compromís de Becsa i el Grup amb la societat castellonenca, alineant-se amb els objectius dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), en particular, en l'àmbit de la Salut i el Benestar.

La imatge de l'empresa castellonenca serà present en la indumentària i en la pista de joc dels equips principals, així com en altres elements i continguts del club que ressaltaran la destacada col·laboració de l'empresa. Becsa, com a empresa capçalera de construcció de Simetria Grup, compta amb una trajectòria de més de 54 anys en la construcció i manteniment d'infraestructures i edificacions tant a Castelló com en tot el territori espanyol.

Te puede interesar
Lo más visto