Metrovalència reforçarà dissabte nit el seu servei amb motiu de l'encontre entre el Levante UD i el Deportivo Alavés

Després del partit que comença a les 21 hores en el Ciutat de València, les línies L3 de metro i L6 de tramvia oferiran servei per facilitar el desplaçament dels aficionats. La parada Estadi Ciutat de València es troba situada a les portes de l'estadi i l'estació de Machado en les immediacions

Esports 15 de junio de 2023 Ricardo Villalba Ricardo Villalba
230615_FGV_foto_Estadi Ciutat de València

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) reforçarà el dissabte, dia 17, el servei de metro i tramvia per a facilitar el desplaçament dels aficionats després de l'encontre de play-off d'ascens a Primera Divisió entre el Levante U.D. i el Deportivo Alavés. L'encontre tindrà lloc a les 21.00 hores a l'estadi Ciutat de València.

Després de la finalització del partit, FGV oferirà servei addicional a la Línia 6 de tramvia (Marítim-Tossal del Rei), a la qual pertany la parada Estadi Ciutat de València, situada a les portes de l'estadi. Els tramvies sortiran en direcció a Doctor Lluch a les 22.55 hores i cap a Marítim a les 23.00 hores. Passaran per Benimaclet a les 23.03 i 23.16 hores, respectivament.

Aquests serveis addicionals complementaran el servei regular que encara estarà en funcionament a l'hora del partit a la xarxa de tramvia.

A més, els aficionats podran accedir i tornar de l'estadi Ciutat de València utilitzant l'estació de metro de Machado, que pertany a la Línia 3 (Rafelbunyol-Aeroport).

Concretament, hi haurà un tren des de Machado cap a Rafelbunyol a les 23.25 hores i cap a l'Avinguda del Cid a les 22.54 hores. Passarà per Benimaclet a les 23.24 i 22.55 hores, respectivament.

En cas que el partit acabi en empat i es jugui una pròrroga, els horaris dels serveis de metro i tramvia s'ajustaran a l'hora de finalització de l'encontre.

Cal destacar que, com el partit es jugarà dissabte a la nit, els aficionats tindran l'oportunitat de desplaçar-se fins a prop de les 3 de la matinada gràcies als serveis especials programats per "A la lluna de Metrovalencia", el servei nocturn dels caps de setmana.

Els serveis addicionals proporcionats per Metrovalencia per a aquest esdeveniment formen part dels dispositius especials que l'empresa pública posa en marxa per afavorir la mobilitat en transport públic.

Per a més informació sobre horaris i freqüències, els usuaris de Metrovalencia poden consultar el lloc web oficial o trucar al telèfon d'Atenció al Client 900 46 10 46. També poden contactar a través de Twitter a @metrovalencia, a facebook.com/metrovalencia.fgv i utilitzar l'aplicació oficial de Metrovalencia.

Te puede interesar
Lo más visto