TRAM d'Alacant oferirà un servei especial nocturn aquest dissabte fins a les 3 hores amb motiu de la tradicional Entrada de Bandes i Comissions

Aquest servei permetrà que els usuaris puguen gaudir de l'esdeveniment i tornar als seus destinacions utilitzant el transport públic de manera còmoda i segura

General 15 de junio de 2023 Ricardo Villalba Ricardo Villalba
230615_FGV_foto_Entrada Bandas Hogueras

El dissabte 17 de juny, TRAM d'Alacant posarà en marxa un servei especial nocturn per a l'Entrada de Bandes i Comissions. Aquest servei, que tindrà una continuïtat aproximada fins a les 3 de la matinada, permetrà als ciutadans desplaçar-se per la ciutat sense haver de dependre dels seus vehicles privats.

Les línies de tramvia 2, 3 i 4 ampliaran el seu horari habitual per oferir aquest servei especial durant la nit. Hi haurà un total de 60 tramvies que connectaran el centre d'Alacant amb les destinacions habituals de les línies.

La Línia 2 (Luceros-San Vicent del Raspeig) serà la que oferirà més serveis, amb un total de 26 circulacions en ambdós sentits. La primera sortida des de Luceros serà a les 22:08 hores i l'última a les 2:18 hores. Des de San Vicent, el primer tramvia sortirà a les 22:42 hores i l'últim a les 2:48 hores.

La Línia 3 (Luceros-El Campello) disposarà de dotze trajectes d'anada i set de tornada, amb un total de 19 circulacions. El primer tramvia des de Luceros serà a les 21:49 hores i l'últim a les 3:18 hores. En sentit contrari, el primer tramvia partirà d'El Campello a les 21:12 hores i l'últim serà a les 00:11 hores.

La Línia 4 (Luceros-Plaça La Corunya) realitzarà un total de quinze circulacions, set en direcció a la Plaça La Corunya i vuit en direcció contrària. El primer tramvia des de Luceros serà a les 23:02 hores i l'últim a les 2:02 hores. Des de la Plaça La Corunya, el primer tramvia sortirà a les 23:03 hores i l'últim a les 2:33 hores cap a Luceros.

Aquest servei especial nocturn s'organitza amb l'objectiu de facilitar els desplaçaments durant aquesta activitat festiva i promoure l'ús del transport públic. Les persones interessades poden consultar els horaris de pas a les estacions i parades de TRAM d'Alacant, trucar al telèfon d'informació d'Atenció al Client (900 72 04 72) i visitar la pàgina web, les xarxes socials i l'aplicació oficial de TRAM d'Alacant per obtenir més informació sobre els serveis.

Te puede interesar
Lo más visto