L'alcalde de Benlloch celebra l'inici dels procediments per a l'elaboració del projecte de la nova comissaria de la Policia Nacional

Benlloch és una localitat compromesa amb la seguretat i el benestar dels seus habitants, i la construcció d'una nova comissaria de la Policia Nacional contribuirà a reforçar aquesta tasca

General 17 de junio de 2023 Ricardo Villalba Ricardo Villalba
Captura

L'alcalde de Vila-real, José Benlloch, s'ha mostrat satisfet i agraït al Ministeri de l'Interior pel començament dels tràmits per a la redacció del projecte de la nova comissaria de la Policia Nacional que es construirà a Vila-real. L'alcalde celebra la publicació en la Plataforma de Contractació de l'Estat de la licitació del Servei d'assistència tècnica per a la redacció del projecte bàsic i d'execució d'aquesta nova infraestructura. Aquesta publicació marca l'inici dels procediments per a definir el projecte constructiu que s'executarà en una parcel·la cedida per l'Ajuntament entre les avingudes Europa i Matilde Salvador, davant del Palau de Justícia.

Al gener, el Ple de l'Ajuntament de Vila-real va aprovar per unanimitat la cessió de la parcel·la al Ministeri de l'Interior, destinada a la construcció de la futura comissaria. L'alcalde ja va indicar en aquell moment que l'expedient local estava tancat i que era responsabilitat del Ministeri prendre les mesures per a iniciar la construcció de la nova comissaria. "Ara veiem que el compromís del Govern central, i en concret de la Direcció General de la Policia del Ministeri de l'Interior, per a dotar Vila-real d'una comissaria digna és ferme i decidit", remarca l'alcalde, destacant que "amb aquesta licitació s'activa el procés de redacció del projecte i, per tant, estem més a prop de la construcció d'una infraestructura molt reivindicada i necessària per a la nostra ciutat". Afegeix que "la Policia Nacional porta més de 40 anys vetllant per la seguretat a Vila-real i treballant amb gran professionalitat en unes instal·lacions que no són dignes per a aquest cos policial".

La parcel·la on es construirà la comissaria, propietat de l'Ajuntament, té una superfície de 5.500 metres quadrats. Es troba ubicada a l'actual aparcament davant del Palau de Justícia, en una zona que compta amb l'aprovació del Ministeri per la seva proximitat a una àrea de serveis, a la seu judicial i a infraestructures de transport com autobús i tren, donada la seva condició de centre comarcal.

La nova comissaria de Vila-real està inclosa en el Pla d'Infraestructures de Seguretat de l'Estat 2019-2025. El servei d'assistència tècnica per a la redacció del projecte ha estat licitat per un import de 175.450 euros, IVA inclòs, i un termini d'execució de 5 mesos.

Te puede interesar
Lo más visto