Vila-real ha posat en marxa el projecte "Joves Talents" amb l'objectiu de brindar una primera oportunitat als joves artistes de la ciutat

Mitjançant el projecte "Joves Talents", es proporcionarà suport i visibilitat als joves artistes locals en diferents àmbits com les arts plàstiques, la música, la dansa, el teatre o la literatura

Cultura 17 de junio de 2023 Ricardo Villalba Ricardo Villalba
Joves-Talents-2023

La Regidoria de Joventut de Vila-real ha posat en marxa un nou projecte dirigit a la població jove de la ciutat amb l'objectiu de promocionar i destacar el talent i les habilitats artístiques d'aquest col·lectiu. En col·laboració amb l'associació de skate local, la regidoria ha llançat "Joves Talents", una iniciativa que busca donar una primera oportunitat als joves que destaquen en diferents disciplines com la música (de tots els estils, grups i solistes), la dansa, el teatre, la màgia, la fotografia, l'humor, l'escultura, la pintura, entre altres.

La regidora de Joventut, Anna Vicens, ha explicat que "a Vila-real tenim una joventut molt activa i talentosa, i volem ajudar-los a tenir visibilitat a través d'aquesta primera oportunitat per mostrar el seu talent al públic". Els interessats ja poden enviar un correu electrònic a [email protected] per rebre la informació i l'enllaç per a realitzar la inscripció.

A partir de setembre, es programaran les actuacions dels participants, que tindran lloc tant al parc de skate com a les instal·lacions de l'Espai Jove, en funció de la disciplina artística. La regidora espera que aquest projecte es converteixi en una plataforma per descobrir nous talents i que la ciutat pugui conèixer el gran potencial que té la joventut de Vila-real. A més, agraeix tant la col·laboració de l'associació de skate com la feina dels tècnics de la regidoria per fer possible aquesta proposta.

Te puede interesar
Lo más visto