Juanma Cerdá ha estat investit com a alcalde de Benicarló

El Ple de l'Ajuntament ha triat Juanma Cerdà com a nou alcalde de Benicarló, amb el suport dels set regidors del Partit Popular. Aquesta elecció marca l'inici d'una nova legislatura per a la Corporació Municipal

Política 18 de junio de 2023 Ricardo Villalba Ricardo Villalba
alcalde

S'ha iniciat oficialment la legislatura 2023-2027 aquest matí amb la presa de possessió de la nova Corporació Municipal sorgida de les eleccions del passat 28 de maig. Juanma Cerdà ha estat elegit com a alcalde de Benicarló.

Els cinc partits amb representació municipal (PP, PSOE, Benigazlum, Compromís i Vox) han presentat les seves candidatures. Com a cap de llista amb més vots populars, Cerdà ha estat proclamat alcalde després de no obtenir cap candidat la majoria absoluta.

Durant el seu discurs d'investidura, l'alcalde ha manifestat la seva determinació de treballar per aconseguir un futur millor per a tots els benicarlandos i benicarlandes, apel·lant a la responsabilitat de la corporació municipal. "Tenim l'oportunitat de demostrar que sabem treballar amb diàleg i que realment som capaços de fer-ho", ha destacat Cerdà.

L'alcalde ha agraït la dedicació i el treball de l'anterior alcaldessa, Xaro Miralles, durant els vuit anys anteriors, en la seua intervenció. Miralles ha estat present en l'acte de presa de possessió.

Te puede interesar
Lo más visto