L'Ajuntament d'Onda ha dut a terme una actualització de l'oficina de turisme situada al Castell de les 300 Torres

Com a part d'aquest procés de modernització, s'ha incorporat una representació visual del perfil urbà de la ciutat per oferir una experiència més atractiva als visitants

General 19 de junio de 2023 Ricardo Villalba Ricardo Villalba
NDP-. Onda Tourist Info

L'ajuntament d'Onda ha finalitzat la reforma de l'oficina de turisme situada al Castell de les 300 Torres. Entre les novetats, destaca l'impressionant vinilatge de les parets, amb el skyline de la ciutat, i el nou mobiliari d'oficina més modern.

L'actuació forma part del conveni de col·laboració signat entre Turisme Comunitat Valenciana i el Consistori ondenc per a actualitzar les oficines turístiques del municipi i integrar-les en la xarxa de punts d'atenció al visitant de la comunitat. L'altra oficina que forma part de la xarxa és la situada al casc històric, concretament al carrer Ceramista Peiró.

L'equipament bàsic ha sigut subministrat per Turisme Comunitat Valenciana i l'Ajuntament ha complementat la resta de l'actuació amb la nova decoració de les parets amb els elements monumentals d'Onda. El cost de la reforma, sufragat pel Consistori, ha ascendit a 10.052,68 euros.

Respecte a açò, la Tinenta d'Alcaldia de l'àrea de Turisme, María Baila, ha assenyalat: "Aquesta reforma incideix en el confort dels visitants perquè la seua experiència siga el més satisfactòria possible". L'edil ha afegit que "aquest estiu tenim una gran quantitat d'activitats per a tots els gustos perquè els visitants descobrisquen la nostra ciutat".

Horari d'estiu

Des de aquesta setmana, les Tourist Info han començat amb l'horari d'estiu. La del casc històric està oberta de dilluns a divendres (exceptuant els dimarts) de 17.00 h a 19.30 h. Els dissabtes, l'horari és de 10.30 h a 14.00 h i de 17.00 h a 19.30 h. Finalment, els diumenges i festius està oberta de 10.30 h a 14.00 h.

La del Castell de les 300 Torres està oberta de dimarts a divendres de 11.00 h a 14.00 h i de 17.30 h a 20.00 h. Els dissabtes, diumenges i festius l'horari és de 11.00 h a 14.00 h.

Te puede interesar
Lo más visto