En la segona etapa del 75 Gran Premi Vila-real de Ciclisme, Fran Benassar s'ha emportat la victòria. D'altra banda, en la classificació general de la competició, Kacper Krawiec ha sigut el guanyador

El ciclista local Marc Cabedo aconsegueix un destacat segon lloc, que se suma a la victòria del seu company d'equip en la classificació general, de muntanya, metes volants i punts

Esports 19 de junio de 2023 Ricardo Villalba Ricardo Villalba
DSC09515

El corredor del High Level Gsport Grupo Tormo, Fran Benassar, es va emportar la segona i última etapa del 75 Gran Premi Vila-real de Ciclisme en un ajustat sprint en què el local Marc Cabedo, de l'equip Telco-ON Clima Oses, va quedar segon i va certificar la seua condició de millor provincial. El corredor del mateix equip que Cabedo, Kacper Krawiec, s'ha fet amb la victòria en la classificació general d'aquesta edició que ha tornat a unir les localitats de Vila-real i Morella en dues etapes que han transcorregut amb gran velocitat i on els participants, tots sub-23, han demostrat que hi ha un bon futur en el ciclisme. El podi s'ha completat amb Jaume Guardeño del Caja Rural Alea i Josep Tomás del Brocar-Ale.

Krawiec, d'origen polonès, ha tornat a demostrar una gran condició en la segona etapa, on ha sumat punts en les dues metes volants i en el port de segona categoria a Culla, marxant del pelotó quan ha sigut necessari per a certificar també les victòries en les classificacions generals per punts, metes volants i muntanya. D'aquesta manera, Krawiec s'ha enfundat definitivament el mallot de líder patrocinat per l'Ajuntament de Vila-real, el de la classificació general per punts, patrocinat per la Fundació Caixa Rural de Vila-real, el de la classificació de muntanya, patrocinat pel Servei Municipal d'Esports de Vila-real, i el de les metes volants, patrocinat per Peryser i Multiópticas. D'altra banda, Marc Cabedo, del mateix equip, s'ha enfundat el mallot de millor provincial patrocinat per l'Ajuntament de Morella i la Diputació de Castelló. La classificació per equips, patrocinada pel Villarreal CF, ha sigut guanyada pel Caja Rural Alea.

L'etapa de tornada a Vila-real ha transcorregut novament amb molta rapidesa, el guanyador ha arribat en 2:52:36 i hi ha hagut molts intents de fuga, tot i que avui, per les característiques de l'etapa, han sigut fàcils de controlar pel pelotó, que ha estat liderat en la major part del recorregut pels corredors del Caja Rural Alea. Només el corredor del Torres Fernando Barceló Team, Ismael Castaño, ha pogut desafiar el pelotó en una escapada de camí a Ares i ha aconseguit coronar el port en capdavant, seguit de Krawiec i Guardeño, tot i que tots han sigut neutralitzats en el descens. El pas per les localitats de Benassal, Culla i Adzaneta s'ha fet en pelotó i no ha sigut fins a les Useres quan el líder ha aconseguit eixir del paquet, agafar una bona avantatge i passar primer per la meta volant de Costur. Des d'eixe punt fins al sprint de Vila-real s'ha circulat amb molta rapidesa i en un grup que cada vegada era més reduït.

Des del Club Ciclista de Vila-real estan molt satisfets amb l'organització de la carrera, que l'any que ve celebrarà el centenari de la primera edició, i agraïxen als col·laboradors, patrocinadors i voluntaris la seua implicació per continuar fomentant el ciclisme de base a la ciutat de Vila-real i que es puga seguir celebrant la segona carrera més antiga d'Espanya.

Te puede interesar
Lo más visto