Amb l'objectiu de brindar oportunitats educatives a Uganda, l'Ajuntament d'Onda ha posat en marxa una iniciativa solidària: l'organització d'un partit de futbol benèfic

Aquest esdeveniment té com a propòsit recaptar fons destinats a projectes educatius a Uganda, que permeten millorar les condicions educatives dels nens i joves en situació de vulnerabilitat

Esports 20 de junio de 2023 Ricardo Villalba Ricardo Villalba
image

L'Ajuntament d'Onda, en col·laboració amb l'organització 'Goals For Freedom' i la parròquia de la Mare de Déu del Carme, ha anunciat la celebració d'un partit de futbol benèfic que tindrà lloc dissabte 24 de juny al "Camp de la Cossa". En aquest encontre s'enfrontaran els amics de la Mare de Déu del Carme i la Corporació Municipal, i començarà a les 12:00 hores.

Aquest esdeveniment té com a objectiu recaptar fons per a la creació de dues aules a Kajjansi, al centre d'Uganda, amb l'objectiu de proporcionar oportunitats educatives a la comunitat local i millorar l'accés a l'educació.

Els beneficis del partit aniran destinats a l'ONG 'Goals For Freedom', un projecte educatiu impulsat per Patricia Campos que promou la igualtat de drets a través de l'esport.

A més, després de la conclusió de l'encontre, es realitzaran diverses activitats perquè les persones assistents que desitgen col·laborar puguen ajudar a aquesta iniciativa.

El regidor d'Esports, José Vicente Iserte, ha declarat: "L'esport és fonamental per a educar en valors i tots podem contribuir a millorar l'accés a l'educació mitjançant iniciatives com aquesta". A més, l'edil ha afegit que "com a ciutadans tenim la responsabilitat de promoure la igualtat de drets per a totes les persones que desitgen gaudir de l'esport".

Aquelles persones interessades a col·laborar en el partit benèfic per a ajudar a aquesta iniciativa, poden realitzar un Bizum a la parròquia de la Mare de Déu del Carme d'Onda amb el codi 01414.

Patricia Campos, impulsora de 'Goals For Freedom', va ser la primera espanyola a entrenar un equip de futbol als Estats Units i la primera pilot reactor de l'Armada Espanyola. La seua passió per l'esport, el compromís per ajudar els més desfavorits i la lluita per defensar els drets de les dones l'han impulsat a consolidar aquest projecte.

Te puede interesar
Lo más visto