Els seguidors del bàsquet de Castelló asseguren la seua continuïtat i anuncien l'adopció de noves mesures durant l'Assemblea General Ordinària

El Club Amics del Bàsquet, en un moment marcat per la complexitat i la incertesa de la temporada, va celebrar el passat dilluns 19 de juny l'Assemblea General Ordinària, amb la participació d'uns trenta socis

Esports 22 de junio de 2023 Redacció Redacció
F8C29C79-01E2-4D7C-8EF2-CC715EBEE7C1

En la celebració del consell es van tractar les últimes novetats referents a la situació actual del club Amics del Bàsquet, així com les accions emprendudes per garantir la seua continuïtat i creixement.

Luis García Sainz, president del club, va exposar com s'ha desenvolupat l'activitat des de l'anunci realitzat per Don Fernando Roig el 5 d'agost de 2022, incloent les diferències entre el principal patrocinador i l'Ajuntament de Castelló, així com la seua decisió de no continuar. El club ha intentat trobar punts en comú entre l'ajuntament i ells mateixos, tot i que no s'han pogut complir completament les expectatives de l'entitat. Luis García va explicar detalladament tot el procés als assistents.

Actualment, després de diverses gestions i converses amb les autoritats municipals, s'ha arribat a una solució provisional. Gràcies a la voluntat de l'anterior corporació municipal, encapçalada per l'alcaldessa Amparo Marco, i l'actual junta de govern de l'ajuntament, s'ha garantit un ingrés equivalent al de la temporada passada, el qual s'obtindrà de forma extraordinària a través d'un conveni o subvenció. Es confirma que el projecte del club continuarà endavant i els fons estaran assegurats segons el procediment establert per la secretaria i intervenció de l'ajuntament.

D'altra banda, el president va exposar els èxits aconseguits en el funcionament de l'escola de bàsquet, l'organització del club i va posar èmfasi en la importància d'augmentar l'afluència de públic als partits de l'equip principal.

Es van aprovar els resultats de l'any 2022, els quals reflectien la següent informació:
- Ingressos: 892.115 €
- Despeses: 909.059 €
- Resultat final: dèficit de 16.943 €

A continuació, es va presentar el pressupost per a l'any 2023:
- Ingressos: 904.900 €
- Despeses: 904.900 €
- Previsió del resultat final: 0 €

A més, el club va exposar els propers moviments a realitzar, com el llançament de la campanya d'abonats, l'inici de la nova temporada de l'escola de bàsquet i futures novetats esportives. Es va proposar iniciar en breu la campanya d'abonats i socis, mantenint els preus entre 80 i 130 euros, amb la novetat d'un abonament general a la zona superior de 50 € per facilitar l'assistència massiva.

Aquells interessats a ser socis del club hauran de pagar, a més, una quota social de 30 €.

En l'últim punt de l'ordre del dia, Luis García va demanar la col·laboració dels assistents amb la

 Junta Directiva actual perquè coneguen millor el club des de dins i puguen tenir una visió per al futur proper. El president va anunciar que, una vegada organitzada gran part de la temporada i abans de finalitzar l'any, possiblement al novembre o al desembre, es convocaran eleccions per a la presidència i una nova Junta Directiva.

A més, s'obri un període per a estudiar detingudament els estatuts del club, per si es necessita modificar-los en una pròxima assemblea de socis.

Amics del Bàsquet agraïx el suport dels socis, abonats, la comunitat empresarial local i els mitjans de comunicació, que juguen un paper vital en la supervivència i el creixement del club.

Te puede interesar
Lo más visto