Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Els seguidors del bàsquet de Castelló asseguren la seua continuïtat i anuncien l'adopció de noves mesures durant l'Assemblea General Ordinària

El Club Amics del Bàsquet, en un moment marcat per la complexitat i la incertesa de la temporada, va celebrar el passat dilluns 19 de juny l'Assemblea General Ordinària, amb la participació d'uns trenta socis

Esports 22/06/2023 Redacció Redacció
F8C29C79-01E2-4D7C-8EF2-CC715EBEE7C1

En la celebració del consell es van tractar les últimes novetats referents a la situació actual del club Amics del Bàsquet, així com les accions emprendudes per garantir la seua continuïtat i creixement.

Luis García Sainz, president del club, va exposar com s'ha desenvolupat l'activitat des de l'anunci realitzat per Don Fernando Roig el 5 d'agost de 2022, incloent les diferències entre el principal patrocinador i l'Ajuntament de Castelló, així com la seua decisió de no continuar. El club ha intentat trobar punts en comú entre l'ajuntament i ells mateixos, tot i que no s'han pogut complir completament les expectatives de l'entitat. Luis García va explicar detalladament tot el procés als assistents.

Actualment, després de diverses gestions i converses amb les autoritats municipals, s'ha arribat a una solució provisional. Gràcies a la voluntat de l'anterior corporació municipal, encapçalada per l'alcaldessa Amparo Marco, i l'actual junta de govern de l'ajuntament, s'ha garantit un ingrés equivalent al de la temporada passada, el qual s'obtindrà de forma extraordinària a través d'un conveni o subvenció. Es confirma que el projecte del club continuarà endavant i els fons estaran assegurats segons el procediment establert per la secretaria i intervenció de l'ajuntament.

D'altra banda, el president va exposar els èxits aconseguits en el funcionament de l'escola de bàsquet, l'organització del club i va posar èmfasi en la importància d'augmentar l'afluència de públic als partits de l'equip principal.

Es van aprovar els resultats de l'any 2022, els quals reflectien la següent informació:
- Ingressos: 892.115 €
- Despeses: 909.059 €
- Resultat final: dèficit de 16.943 €

A continuació, es va presentar el pressupost per a l'any 2023:
- Ingressos: 904.900 €
- Despeses: 904.900 €
- Previsió del resultat final: 0 €

A més, el club va exposar els propers moviments a realitzar, com el llançament de la campanya d'abonats, l'inici de la nova temporada de l'escola de bàsquet i futures novetats esportives. Es va proposar iniciar en breu la campanya d'abonats i socis, mantenint els preus entre 80 i 130 euros, amb la novetat d'un abonament general a la zona superior de 50 € per facilitar l'assistència massiva.

Aquells interessats a ser socis del club hauran de pagar, a més, una quota social de 30 €.

En l'últim punt de l'ordre del dia, Luis García va demanar la col·laboració dels assistents amb la

 Junta Directiva actual perquè coneguen millor el club des de dins i puguen tenir una visió per al futur proper. El president va anunciar que, una vegada organitzada gran part de la temporada i abans de finalitzar l'any, possiblement al novembre o al desembre, es convocaran eleccions per a la presidència i una nova Junta Directiva.

A més, s'obri un període per a estudiar detingudament els estatuts del club, per si es necessita modificar-los en una pròxima assemblea de socis.

Amics del Bàsquet agraïx el suport dels socis, abonats, la comunitat empresarial local i els mitjans de comunicació, que juguen un paper vital en la supervivència i el creixement del club.

Te puede interesar

Lo más visto

rdhggjv

L’alumnat treballador del Taller d’Ocupació de Nules VIII està realitzant importants actuacions de manteniment en diferents llocs del municipi. Aquest taller inclou les especialitats d’obra

Redacció
Economía 23/09/2023

Dins els treballs realitzats per l'alumnat d'obra destaquen la millora i manteniment dels edificis i patis dels CEIP Lope de Vega i Pío XII, entre altres. Els alumnes-treballadors de fusteria han realitzat tasques de manteniment i reparació de mobiliari urbà, jocs infantils de centres educatius i parcs, a més de construir taules de pic-nic i tanques de fusta

sdwdd

El PSPV-PSOE acusa al conseller d'Educació de ser "el paradigma de la insolvència del Consell de Mazón" en provocar "el major caos en l'inici del curs escolar que es recorda"

Redacció
Política 22/09/2023

El portaveu socialista d'Educació a les Corts Valencianes, el castellonenc Jose Luis Lorenz, ha acusat el conseller d'Educació, José Antonio Rovira, de ser "el paradigma de la insolvència del Consell de Mazón" en provocar "el major caos en l'inici del curs escolar que es recorda a la Comunitat Valenciana"

Newsletter