Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

El PSPV de Castelló constitueix el seu Comité Electoral per a les eleccions del 23J “que seran transcendentals perquè el progrés seguisca marcant el rumb del país”

Ruth Sanz, cap de campanya del PSPV de Castelló, fa una crida a fer un sobreesforç per a convèncer la ciutadania i frenar la corrent reaccionària que amenaça Espanya amb la col·laboració del PP i Vox

Política 23/06/2023 Redacció Redacció
7538c650-ccc8-a6de-5fe3-d4f5bc6e305e

La direcció del PSPV de Castelló ha aprovat el Comité Electoral per a les eleccions generals del 23 de juliol. Amb l'objectiu de mantenir el progrés com a referent del país, l'equip dirigit per Samuel Falomir ha establert una estratègia per a treballar de manera coordinada i guanyar aquests comicis. El PSPV aposta per una campanya que vinculi el progressisme amb avanços socials i de drets, evitant els fanatismes.

Ruth Sanz serà la coordinadora de la campanya i destaca la importància d'aquestes eleccions per a garantir els drets de la ciutadania i aturar l'onada reaccionària de la dreta extrema i l'extrema dreta. Es farà un esforç d'explicació per a donar raons per a votar el partit que ha treballat més en favor de la llibertat i la justícia a l'Estat espanyol. L'equip del PSPV té com a objectiu recórrer tot el territori per a conversar i convéncer la gent sobre la importància de mantenir un govern de progrés que amplie els drets i les llibertats.

El secretari general, Samuel Falomir, destaca que Feijóo s'amaga del debat polític i recorre a la dialèctica rastrera i populista perquè no té cap proposta per a millorar la vida de la ciutadania. Falomir insta a concentrar el vot moderat en el PSOE per a frenar els pactes del PP que donarien suport a l'ultranacionalisme de Vox. També es fa referència a la situació actual a la Comunitat Valenciana, on s'han obert informatius per motius denigrants que van en contra del progrés aconseguit.

Confiant en el Partit Socialista, la gent de centre i progressista té l'oportunitat d'aturar les polítiques de retrocés que proposen PP i Vox, les quals afecten les dones, les víctimes de violència masclista, les persones LGTBI i els immigrants.

Te puede interesar

Lo más visto

El dicrector de CEEI Castellón, Justo Vellón,  inaugurando la jornada

Se ha desenvolupat una dinàmica en la qual els assistents han realitzat preguntes als emprenedors, creant un ambient molt productiu i interessant

Redacció
Economía 03/10/2023

La jornada ha continuat amb una sessió informativa en la qual Elena Esteve, tècnica de creació d'empreses dels Centres de Dinamització Econòmica i Social de la Diputació de Castelló (CEDES), ha presentat els programes actius a la província de Castelló dissenyats per satisfer diverses necessitats d'emprenedors i empresaris, destacant les subvencions disponibles per recolzar projectes emprenedors

PortCS

La Autoritat Portuària de Castelló serà l'amfitrió d'un esdeveniment que reunirà professionals de la indústria ceràmica de Castelló per destacar l'aliança entre PortCastelló i el clúster ceràmic.

Redacció
General 03/10/2023

El president de l'Autoritat Portuària de Castelló, Rubén Ibáñez, ha expressat el seu compromís amb aquesta associació durant una reunió amb el president de l'Associació Espanyola de Tècnics Ceràmics (ATC), Juan José Montoro. En aquesta reunió, es van discutir els detalls d'unes jornades que e  Tècnics Ceràmics s duran a terme a PortCastelló i s'espera la participació d'uns cent professionals de la indústria ceràmica de Castelló

Newsletter