El PSPV de Castelló constitueix el seu Comité Electoral per a les eleccions del 23J “que seran transcendentals perquè el progrés seguisca marcant el rumb del país”

Ruth Sanz, cap de campanya del PSPV de Castelló, fa una crida a fer un sobreesforç per a convèncer la ciutadania i frenar la corrent reaccionària que amenaça Espanya amb la col·laboració del PP i Vox

Política 23 de junio de 2023 Redacció Redacció
7538c650-ccc8-a6de-5fe3-d4f5bc6e305e

La direcció del PSPV de Castelló ha aprovat el Comité Electoral per a les eleccions generals del 23 de juliol. Amb l'objectiu de mantenir el progrés com a referent del país, l'equip dirigit per Samuel Falomir ha establert una estratègia per a treballar de manera coordinada i guanyar aquests comicis. El PSPV aposta per una campanya que vinculi el progressisme amb avanços socials i de drets, evitant els fanatismes.

Ruth Sanz serà la coordinadora de la campanya i destaca la importància d'aquestes eleccions per a garantir els drets de la ciutadania i aturar l'onada reaccionària de la dreta extrema i l'extrema dreta. Es farà un esforç d'explicació per a donar raons per a votar el partit que ha treballat més en favor de la llibertat i la justícia a l'Estat espanyol. L'equip del PSPV té com a objectiu recórrer tot el territori per a conversar i convéncer la gent sobre la importància de mantenir un govern de progrés que amplie els drets i les llibertats.

El secretari general, Samuel Falomir, destaca que Feijóo s'amaga del debat polític i recorre a la dialèctica rastrera i populista perquè no té cap proposta per a millorar la vida de la ciutadania. Falomir insta a concentrar el vot moderat en el PSOE per a frenar els pactes del PP que donarien suport a l'ultranacionalisme de Vox. També es fa referència a la situació actual a la Comunitat Valenciana, on s'han obert informatius per motius denigrants que van en contra del progrés aconseguit.

Confiant en el Partit Socialista, la gent de centre i progressista té l'oportunitat d'aturar les polítiques de retrocés que proposen PP i Vox, les quals afecten les dones, les víctimes de violència masclista, les persones LGTBI i els immigrants.

Te puede interesar
Lo más visto