Susana Ros, membre del PSOE, destaca que Espanya està liderant el creixement econòmic i la creació d'ocupació a Europa, una situació que considera com a males notícies per al polític Feijóo

La cap de llista al Congrés per Castelló defensa la política econòmica del president Sánchez davant de l'oposició del PP, que amaga les seves propostes per millorar la qualitat de vida del poble espanyol

Economía 25 de junio de 2023 Redacció Redacció
Intervenció Ros

La cap de llista del PSOE al Congrés per Castelló, Susana Ros, destaca amb dades el lideratge europeu de l'economia espanyola en termes de creixement i creació d'ocupació. Segons els últims informes oficials, Espanya tindrà un creixement del 4,2% al finalitzar el 2023, quatre vegades superior a la mitjana europea. "Destaquem en la taxa interanual i duplicem les estadístiques d'Europa en la creació d'ocupació. Només en aquest trimestre, 450.000 persones més estan treballant al nostre país".

La candidata socialista defensa que "les xifres desmunten els 'profetes' que pronosticaven i desitjaven una crisi econòmica devastadora per derrocar el govern de Pedro Sánchez". "Són males notícies per al PP de Feijóo", afirma. "Espanya ha recuperat el PIB previ a la pandèmia i continua creant llocs de treball gràcies al treball dels milions de treballadors i empresaris i a les decisions encertades preses i que el govern socialista seguirà prenent".

Susana Ros afirma que "Sánchez s'ha convertit en un exemple de governant que lluita realment pel benestar dels ciutadans amb propostes positives consolidades com l'increment del salari mínim interprofessional en un 47% en cinc anys, la revalorització de les pensions segons l'IPC, la reducció de la factura de la llum, la renda mínima vital o la gratuïtat del transport públic".

L'actual diputada afegeix que "el que Espanya necessita és continuar per la senda del creixement i la generació d'ocupació amb justícia social". Ros sosté que "el tàndem Feijóo i Abascal és tot el contrari del que el nostre país necessita, sense embolics, baralles ni retrocessos en drets i llibertats".

Sense un programa conegut
"L'únic que coneixem del programa de govern del PP i Vox és la seva intenció de derogar lleis que ens dignifiquen com a país i com a persones, com la llei de violència de gènere o la llei de memòria històrica". "Feijóo ara s'amaga per no haver de defensar els seus 'pactes de la vergonya' amb l'extrema dreta, per no presentar el seu programa radical consensuat amb Vox i per no parlar dels seus sobresous". "Com més es desinfla Feijóo, més soroll fan. El que ha de fer és donar la cara i explicar quines propostes té per millorar els bons resultats amb els quals el president Sánchez acabarà la legislatura".

Te puede interesar
Lo más visto