S'ha celebrat una reunió de treball per abordar el pla de sostenibilitat turística de Morella

Aquests projectes suposen una inversió superior a 1.500.000 euros per a la millora dels serveis i infraestructures del municipi

Economía 26 de junio de 2023 Redacció Redacció
IMG_1868

L'alcalde de Morella, Bernabé Sangüesa, ha mantingut avui una reunió amb els tècnics responsables del pla de sostenibilitat turística de la ciutat. En aquest encontre, s'ha informat l'equip de govern sobre l'estat actual del pla i s'ha establert l'objectiu d'iniciar-lo immediatament i realitzar les primeres actuacions en els pròxims mesos.

Morella ha presentat un projecte amb una inversió de més d'1.500.000 euros, que contempla diverses accions per a millorar i renovar la ciutat. Aquestes iniciatives inclouen la digitalització de serveis, la creació d'un nou aparcament a la zona sud de la ciutat, la renovació del parc infantil de l'Albereda, la millora de l'accés al jaciment de petjades de dinosaure del Mas de Romeu, així com altres mesures d'eficiència energètica per a les instal·lacions turístiques i municipals.

El pla de sostenibilitat turística en destinació 2022 va ser aprovat pel govern central al desembre passat. En aquest sentit, Morella rebrà una inversió de 1.220.757 euros per a dur a terme diferents projectes de millora i renovació. Aquesta és la segona convocatòria extraordinària d'aquests programes, que beneficiaran un total de 16 municipis de la Comunitat Valenciana dels 52 sol·licitants, mitjançant el Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència i el Fons Next Generation.

Te puede interesar
Lo más visto