Les Convivències Ceràmiques d'Onda desvetlen el programa intens de la seua setena edició que comença demà

L’organització ha presentat un intens programa d’activitats que des de demà dimecres fins diumenge convertiran Onda en l’epicentre de totes les mirades sobre muralisme ceràmic

Cultura 27 de junio de 2023 Redacció Redacció
IMG_1890

Les VII Jornades de Convivències Ceràmiques sobre muralisme ceràmic d'Onda acaben de desvetlar el secret millor guardat. L'organització ha presentat un intens programa d'activitats que, des de demà dimecres fins diumenge, convertiran Onda en l'epicentre de totes les mirades sobre muralisme ceràmic. No en va, els més de 100 participants que ja estan arribant fins al municipi provenen de tots els racons d'Espanya. I la llista d'espera ha tornat a batre rècords amb més de 50 persones que s'han quedat a les portes de participar en un encontre de professionals que cada any segueix creixent en qualitat i propostes.

Les Convivències començaran demà dimecres a la vesprada amb la recepció dels assistents i la presentació de l'artista convidat d'enguany, l'americà Douglas Schultz, que, juntament amb el director de l'encontre, Àngel Igual, explicaran el mural col·lectiu en el qual treballaran durant tota la setmana. Una de les activitats més divertides serà el taller Crazy Glazes, de 17.00 a 19.30 hores, on els participants podran experimentar amb esmalts d'una manera poc acadèmica.

Dijous tindrà lloc la inauguració oficial de les Convivències amb la presència d'autoritats municipals i la inauguració de l'exposició "Simbiosi" de Ramon Torres i Àngel Igual. A les 17.00 hores es durà a terme una taula rodona sobre la posició de la ceràmica en entorns artístics i culturals.

Divendres, la jornada estarà marcada per la feina en el mural i la presentació de la trajectòria de Douglas Schultz. A la tarda tornarà un clàssic de les convivències, els ON FIRE. Dissabte continuarà la feina comunitària que es presentarà el diumenge al matí en l'acomiadament.

Visites guiades, exposicions, xarrades i vesprades solidàries completaran un programa en el qual, com afirma el director de les jornades, "anirem des del local al global, i del global al local".

Te puede interesar
Lo más visto