L’Ajuntament posa en marxa ‘Sente Onda’, la nova campanya de turisme per a la temporada d’estiu

A través de la campanya ‘Sente Onda’, es pretén captivar l’atenció dels visitants i convidar-los a descobrir tot el que Onda té per oferir en termes de paisatges, cultura, gastronomia i experiències úniques

General 28 de junio de 2023 Redacció Redacció
IMG_1907

L'Ajuntament d'Onda ha estrenat la seva nova campanya publicitària de turisme per aquest estiu. Amb el lema 'Sente Onda', la campanya consta de tres anuncis publicitaris, diverses activitats interactives i nova cartelleria amb els monuments més coneguts d'Onda.

'Sente Onda' apel·la als nombrosos recursos turístics amb què compta Onda per a deleitar els cinc sentits. Els tres anuncis mostren el turisme monumental, amb el Castell de les 300 Torres com a protagonista; les opcions d'aventura i naturalesa, com el pantà del Sichar i les rutes cicloturistes; i la gastronomia, amb el pastís i l'àmplia oferta de restauració de la ciutat.

A més, els tres anuncis tenen un element en comú que es repeteix i que els espectadors han de descobrir per entrar en el sorteig d'una cena valorada en 50 euros i dues opcions de turisme d'aventura i naturalesa. L'Ajuntament posarà en marxa un formulari a la pàgina web de turisme, www.ondaturismo.es, on caldrà indicar quin és l'element repetit per a optar al sorteig.

En la mateixa web també hi haurà un altre formulari per omplir on el visitant haurà de triar quina és la seva opció preferida per visitar Onda: història i patrimoni, naturalesa i aventura o gastronomia. En fer-ho, rebrà una petita guia amb horaris, recursos turístics i informació personalitzada.

En aquest sentit, la Tinent d'Alcalde de l'àrea de Turisme, María Baila, ha declarat: "Tenim patrimoni, aventura, naturalesa, concerts i gastronomia; tot el que el visitant pot necessitar". "Apel·lem a les sensacions perquè volem que el turisme a Onda siga de màxima qualitat i tenim varietat per a deleitar els cinc sentits", ha recordat.

A més, l'Ajuntament ha col·locat nova cartelleria amb la imatge de la campanya que mostra els llocs més emblemàtics de la ciutat.

Visites teatralitzades


Cal recordar que hi ha diverses visites teatralitzades programades pels mesos d'estiu. Els dies 8 i 21 de juliol i 4 i 19 d'agostost a les 19.30 h. hi ha noves sessions de la millor manera de descobrir el casc històric ondenc amb un toc humorístic. Per a assistir-hi, cal inscriure's prèviament trucant al 964 602 855 o enviant un correu electrònic a [email protected].

Fira medieval


El cap de setmana del 11 al 13 d'agost es celebrarà de nou la tradicional Fira Medieval al casc històric i al Castell de les 300 Torres. Els visitants podran gaudir de recreacions de justes medievals, música en directe i parades comercials amb productes típics i artesania.

Te puede interesar
Lo más visto
1000x667MUSEOS8

Castelló celebra el Dia Internacional dels Museus

Redacció
Cultura 17 de mayo de 2024

El dissabte 18 de maig, els Museus de Castelló, com l'Espai d'Art Contemporani, acullen activitats dirigides a tots els públics des de les 10.00 hores. Durant la jornada es realitzaran visites guiades, activitats familiars, intervencions musicals i tallers