La propera tardor, el Mucbe serà la seu d'un emocionant projecte de residència artística

La residència és el resultat d'una convocatòria del Consorci de Museus, que té com a objectiu fomentar projectes de recerca i producció artística vinculats als museus i els seus entorns

Cultura 29 de junio de 2023 Redacció Redacció
IMG_1919

El Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana i el projecte artístic Idensitat han obert la convocatòria d'una residència artística per al Mucbe. L'objectiu és promoure projectes de recerca, mediació i producció artística relacionats amb els museus i els seus entorns.

En aquesta convocatòria, s'han seleccionat els municipis d'Alacant, València i Benicarló. El tema central serà el concepte de SILENCIAT ~ REACTIVAT, fomentant pràctiques artístiques que explorin la reactivació o allò silenciat. Es busca crear un espai de debat i reflexió entorn d'aquestes idees.

La convocatòria és oberta i estarà disponible fins al 9 de juliol. Cada artista només podrà presentar un projecte per territori. En el cas de Benicarló, la residència tindrà una durada de dos mesos (d'octubre a novembre de 2023). L'artista seleccionat treballarà en el mateix museu com a base del seu treball, així com en el context social, veïnal o associatiu del municipi. Comptarà amb el suport i acompanyament d'Idensitat i altres agents locals relacionats amb el context.

La residència de Benicarló disposarà de 2.400 euros per a honoraris, 2.000 euros per a producció i 1.400 euros per a allotjament i despeses de viatge, que seran gestionats directament per l'artista.

Te puede interesar
1000x667MUSEOS8

Castelló celebra el Dia Internacional dels Museus

Redacció
Cultura 17 de mayo de 2024

El dissabte 18 de maig, els Museus de Castelló, com l'Espai d'Art Contemporani, acullen activitats dirigides a tots els públics des de les 10.00 hores. Durant la jornada es realitzaran visites guiades, activitats familiars, intervencions musicals i tallers

Lo más visto