La propera tardor, el Mucbe serà la seu d'un emocionant projecte de residència artística

La residència és el resultat d'una convocatòria del Consorci de Museus, que té com a objectiu fomentar projectes de recerca i producció artística vinculats als museus i els seus entorns

Cultura 29 de junio de 2023 Redacció Redacció
IMG_1919

El Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana i el projecte artístic Idensitat han obert la convocatòria d'una residència artística per al Mucbe. L'objectiu és promoure projectes de recerca, mediació i producció artística relacionats amb els museus i els seus entorns.

En aquesta convocatòria, s'han seleccionat els municipis d'Alacant, València i Benicarló. El tema central serà el concepte de SILENCIAT ~ REACTIVAT, fomentant pràctiques artístiques que explorin la reactivació o allò silenciat. Es busca crear un espai de debat i reflexió entorn d'aquestes idees.

La convocatòria és oberta i estarà disponible fins al 9 de juliol. Cada artista només podrà presentar un projecte per territori. En el cas de Benicarló, la residència tindrà una durada de dos mesos (d'octubre a novembre de 2023). L'artista seleccionat treballarà en el mateix museu com a base del seu treball, així com en el context social, veïnal o associatiu del municipi. Comptarà amb el suport i acompanyament d'Idensitat i altres agents locals relacionats amb el context.

La residència de Benicarló disposarà de 2.400 euros per a honoraris, 2.000 euros per a producció i 1.400 euros per a allotjament i despeses de viatge, que seran gestionats directament per l'artista.

Te puede interesar
Lo más visto