Rosana Asensio per ser triada com a reina infantil de la Fira 2023!

El sorteig públic va tindre lloc en el saló de plens de l'Ajuntament, amb la presència de les famílies i veïns d'Onda. Durant l'esdeveniment, Ballester va expressar la seua satisfacció en veure la il·lusió de les nostres jóvens per representar la nostra ciutat, la qual cosa és un clar símptoma d'orgull per Onda i la seua gent

Cultura 29 de junio de 2023 Redacció Redacció
IMG_1921

Onda ha triat a Rosana Asensio Martí com a reina infantil de la Fira 2023 en un sorteig públic celebrat aquesta tarda en el saló de plens. Enguany, s'han presentat quatre candidates per al càrrec, i la reina infantil actual, Mireia Marco, ha estat l'encarregada de treure el nom de l'afortunada de l'urna.

La jove representant de tots els xiquets per a les festes de la Fira d'Onda cursa quart de Primària en el Col·legi Virgen del Carmen. Acompanyaran a Rosana com a cort d'honor Paula Perelló Chamorro, Elsa Vives Rubio i Valentina Martínez Isert.

L'alcaldessa, Carmina Ballester, i el regidor de Festes, Sergio Puig, han estat presents en el sorteig, on han felicitat l'afortunada i totes les famílies per col·laborar en la tradició i la festa ondense. A més, l'Ajuntament ha lliurat un obsequi a totes les candidates.

"La il·lusió de les nostres joves per representar Onda és un símptoma d'orgull per la nostra ciutat i la nostra gent. Avui donem el tret de sortida a la Fira d'Onda 2023", ha declarat l'alcaldessa.

Rosana s'ha mostrat contenta per representar a tots els xiquets ondenses enguany i té molta il·lusió per representar el municipi en les festes.

Pel que fa a l'elecció de la reina de la Fira, el proper dilluns 3 de juliol a la vesprada se celebrarà, en un Ple extraordinari, el sorteig per a aquest honor, amb la participació de sis joves ondenses que aspiren a ser la reina.

Te puede interesar
Lo más visto