Amparo Marco reivindica el model econòmic del PSOE per haver aconseguit "el rècord històric" de persones ocupades a Espanya

La número u al Senat per Castelló critica que el PP augmente els decibels de la crispació política per amagar les xifres que demostren que "l'esquerra gestiona millor l'economia".

Política 01 de julio de 2023 Redacció Redacció
IMG_1947

La cap de llista al Senat pel PSPV de Castelló, Amparo Marco, destaca que Espanya ha batut enguany "el rècord històric en creació d'ocupació". Critica l'oposició per intentar amagar la seua desesperació augmentant els decibels de la crispació política. Marco afirma que "els i les socialistes han desmuntat el mite que la dreta sap gestionar millor l'economia". Destaca els prop de 20,7 milions d'afiliats a la Seguretat Social en un context desfavorable per l'alça dels preus a causa de la guerra d'Ucraïna i els estralls de la pandèmia.

La representant socialista ressalta que, gràcies a la reforma laboral, els contractes indefinits han augmentat i han vingut acompanyats de sous més dignes. Considera això com un èxit per a Espanya i un fracàs per als detractors habituals. No obstant això, reconeix que encara queda molt per fer i insta a protegir les reformes que han consolidat un mercat laboral més fort, flexible i competitiu.

Marco assenyala que el seu partit és l'únic que ha proposat mesures per acabar amb la precarietat laboral, amb l'objectiu d'assolir la plena ocupació en el proper mandat. Afirma que necessiten quatre anys més de socialisme perquè les reformes s'arrelen i es consolidin amb noves xifres rècord.

Per a Marco, la clau ha estat implementar reformes acompanyades de polítiques i drets que reforcen l'economia i el benestar, tot en contrast amb les previsions catastròfiques de la dreta. Exemplifica això amb l'augment del salari mínim, la revalorització de les pensions, la gratuïtat del transport públic i la regulació dels preus del lloguer i de l'electricitat. Marco anima a votar el proper 23J per continuar impulsant l'agenda de reformes econòmiques i socials i per construir una millor Castelló i Espanya.

Te puede interesar
Lo más visto