Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Última jornada de les Convivències Ceràmiques d’Onda

La alta participació d’inscrits i públic en general marca les setenes convivències sobre muralisme ceràmic

Cultura 02/07/2023 Redacció Redacció
IMG_1965

Les VII Jornades de Convivències Ceràmiques sobre muralisme ceràmic d’Onda encaren la jornada final d’aquesta trobada amb els deures fets. Des del dimecres fins avui diumenge, més de 100 especialistes i aficionats a la ceràmica han participat en unes jornades amb el treball en el mural col·lectiu com a fil conductor. Un mural que enguany ha dissenyat el ceramista nord-americà Douglas Schultz, amb el ritme i el moviment com a premisa principal.

Però les jornades són molt més. Són xerrades, conferències, taules rodones, exposicions, visites guiades, exhibicions i també temps per al lleure i la convivència. El director de les Convivències, Àngel Igual, ha volgut destacar la alta participació en tots i cadascun dels actes programats i especialment “l’assistència de públic en general, no inscrit, que s’ha apropat fins al museu per assistir a moltes de les activitats”. “Un altre dels punts forts que ha enriquit aquestes jornades ha sigut el perfil dels assistents. Hem tingut inscrits de tot el territori nacional i d’un ampli espectre d’edats”, afegia Igual.

La samarreta dissenyada per l’artista de l’Alcora Ana Beltrán Porcar ha tingut una excel·lent acollida per part dels assistents. I en el balanç positiu no pot faltar la gran acollida dels tallers On Fire i del taller Crazy Glazes d’experimentació amb esmalts.

Així, les Convivències escometen fins a l’any que ve amb el compromís de seguir fidels a una de les trobades sobre ceràmica més reeixides de tot el país.

Te puede interesar

Lo más visto

rdhggjv

L’alumnat treballador del Taller d’Ocupació de Nules VIII està realitzant importants actuacions de manteniment en diferents llocs del municipi. Aquest taller inclou les especialitats d’obra

Redacció
Economía 23/09/2023

Dins els treballs realitzats per l'alumnat d'obra destaquen la millora i manteniment dels edificis i patis dels CEIP Lope de Vega i Pío XII, entre altres. Els alumnes-treballadors de fusteria han realitzat tasques de manteniment i reparació de mobiliari urbà, jocs infantils de centres educatius i parcs, a més de construir taules de pic-nic i tanques de fusta

Newsletter