Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

L'Amics Castelló guanya en alçada amb l'arribada de Tanor Ngom

L'Amics Castelló s'ha fet amb els serveis del pivot senegalès Tanor Ngom

Esports 02/07/2023 Redacció Redacció
IMG_1966

Ngom, de 25 anys d'edat, probablement serà un dels jugadors més alts de la LEB Oro per a la pròxima temporada ja que mesura 2,18 m, pesa 107 kg i té una envergadura de 2,30 m, el que sens dubte el convertirà en un gran intimidador a la zona.

Tanor Ngom es va formar a Canadà a la Ryerson University i a la lliga universitària americana, on va defensar els colors de Florida State en la NCAA. La temporada passada va militar en l'equip portugués CD Povoa, on va anotar una mitjana de 11,1 punts per partit, va agafar 6,1 rebots i va tindre una valoració mitjana de 12,7 en la seua primera temporada com a novell a Europa.

Malgrat la seua gran alçada, Ngom té una gran mobilitat i una gran capacitat de salt que li permet jugar molt bé per damunt de l'anella, sent molt contundent en les finalitzacions. És un gran rebotador tant en defensa com en atac, el que li permet obtindre molts punts en segones oportunitats. També és un bon finalitzador en posicions properes a l'anella.

D'aquesta manera, Tanor Ngom es converteix en el primer reforç en la posició de cinc per a l'equip de Juan A. Orenga, que està començant a prendre forma, donant-li un plus d'espectacularitat amb el fitxatge del senegalès.

Te puede interesar

Lo más visto

rdhggjv

L’alumnat treballador del Taller d’Ocupació de Nules VIII està realitzant importants actuacions de manteniment en diferents llocs del municipi. Aquest taller inclou les especialitats d’obra

Redacció
Economía 23/09/2023

Dins els treballs realitzats per l'alumnat d'obra destaquen la millora i manteniment dels edificis i patis dels CEIP Lope de Vega i Pío XII, entre altres. Els alumnes-treballadors de fusteria han realitzat tasques de manteniment i reparació de mobiliari urbà, jocs infantils de centres educatius i parcs, a més de construir taules de pic-nic i tanques de fusta

Newsletter