PortCastelló ha publicat la seua Memòria Anual i la seua Memòria de Sostenibilitat 2022

Aquests informes recopilen les principals dades econòmiques, ambientals i socials relacionades amb l’activitat portuària durant aquest any

General 03 de julio de 2023 Redacció Redacció
IMG_1977

En aquests documents, es destaca tant l’activitat econòmica del port com la seva sostenibilitat ambiental i les accions per a la integració port-provincia. Es resumeixen les dades de trànsit de mercaderies del 2022, situant PortCastelló en la novena posició del sistema portuari espanyol. A més, s’inclouen les principals actuacions en infraestructures productives.

També s’aborden les mesures impulsades en protecció mediambiental, les accions específiques per a la interacció del port amb el seu entorn i les aliances per a fomentar l’economia del coneixement.

Cal destacar que aquest any s’ha optat per utilitzar paper plantable en els fullets de les memòries, sota l’eslògan “Memòries que deixen empremta”. Això demostra el compromís del port de Castelló amb la sostenibilitat i el respecte al medi ambient.

Els documents es poden consultar a través de la pàgina web del port de Castelló: https://www.portcastello.com/comunicacion/publicaciones/memorias-anuales-sostenibilidad-portcastello/

Te puede interesar
Lo más visto