En el primer Plenari ordinari de la nova legislatura, l’Ajuntament d’Onda ha activat els convenis de col·laboració amb les dues Entitats de Gestió i Modernització constituïdes fins ara Nord 2 i Sur 13

Es tracta de dues ajudes de 10.000 euros que permetran mantenir la gestió professional d’aquestes àrees industrials amb l’objectiu de sumar competitivitat i atreure noves inversions

General 03 de julio de 2023 Redacció Redacció
IMG_1980

En la mateixa línia, la corporació municipal també ha aprovat, per unanimitat, les bonificacions del 50% de l’Impost d’Activitats Econòmiques a set empreses d’Onda. En total, l’incentiu fiscal suposa un estalvi de 133.000 euros per a les companyies, que han pogut destinar-los a altres inversions.

Respecte a això, el regidor d’Indústria, Vicent Bou, ha assenyalat que “en aquest govern seguim treballant dia a dia per ser més útils a les nostres empreses, professionalitzar la gestió dels polígons, sumar competitivitat i atreure noves oportunitats”.

D’altra banda, el Plenari ha aprovat una modificació de crèdit amb la finalitat d’optimitzar els recursos econòmics i incorporar-los a noves partides on hi haja excedent.

Finalment, el govern municipal ha aprovat, amb l’abstenció del grup socialista i Compromís, l’actualització dels reglaments de Normalització Lingüística, així com del programa d’Activitats Formatives de l’Ajuntament, mitjançant els quals es regula el funcionament de tots dos serveis.

Te puede interesar
Lo más visto