Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

En el primer Plenari ordinari de la nova legislatura, l’Ajuntament d’Onda ha activat els convenis de col·laboració amb les dues Entitats de Gestió i Modernització constituïdes fins ara Nord 2 i Sur 13

Es tracta de dues ajudes de 10.000 euros que permetran mantenir la gestió professional d’aquestes àrees industrials amb l’objectiu de sumar competitivitat i atreure noves inversions

General 03/07/2023 Redacció Redacció
IMG_1980

En la mateixa línia, la corporació municipal també ha aprovat, per unanimitat, les bonificacions del 50% de l’Impost d’Activitats Econòmiques a set empreses d’Onda. En total, l’incentiu fiscal suposa un estalvi de 133.000 euros per a les companyies, que han pogut destinar-los a altres inversions.

Respecte a això, el regidor d’Indústria, Vicent Bou, ha assenyalat que “en aquest govern seguim treballant dia a dia per ser més útils a les nostres empreses, professionalitzar la gestió dels polígons, sumar competitivitat i atreure noves oportunitats”.

D’altra banda, el Plenari ha aprovat una modificació de crèdit amb la finalitat d’optimitzar els recursos econòmics i incorporar-los a noves partides on hi haja excedent.

Finalment, el govern municipal ha aprovat, amb l’abstenció del grup socialista i Compromís, l’actualització dels reglaments de Normalització Lingüística, així com del programa d’Activitats Formatives de l’Ajuntament, mitjançant els quals es regula el funcionament de tots dos serveis.

Te puede interesar

Lo más visto

rdhggjv

L’alumnat treballador del Taller d’Ocupació de Nules VIII està realitzant importants actuacions de manteniment en diferents llocs del municipi. Aquest taller inclou les especialitats d’obra

Redacció
Economía 23/09/2023

Dins els treballs realitzats per l'alumnat d'obra destaquen la millora i manteniment dels edificis i patis dels CEIP Lope de Vega i Pío XII, entre altres. Els alumnes-treballadors de fusteria han realitzat tasques de manteniment i reparació de mobiliari urbà, jocs infantils de centres educatius i parcs, a més de construir taules de pic-nic i tanques de fusta

sdwdd

El PSPV-PSOE acusa al conseller d'Educació de ser "el paradigma de la insolvència del Consell de Mazón" en provocar "el major caos en l'inici del curs escolar que es recorda"

Redacció
Política 22/09/2023

El portaveu socialista d'Educació a les Corts Valencianes, el castellonenc Jose Luis Lorenz, ha acusat el conseller d'Educació, José Antonio Rovira, de ser "el paradigma de la insolvència del Consell de Mazón" en provocar "el major caos en l'inici del curs escolar que es recorda a la Comunitat Valenciana"

Newsletter