Onda reforça la brigada agrària amb la incorporació de tretze persones desocupades

Els contractes duraran els mesos de juliol i agost i estaran centrats en la neteja de camins rurals. Ramón: "Aquestes contractacions fomenten la inserció laboral i serveixen per a condicionar aquestes vies quan tenen més tràfic"

General 06 de julio de 2023 Redacció Redacció
IMG_2007

El Programa de Foment de l'Ocupació Agrària de l'Ajuntament d'Onda continua en marxa amb la contractació de tretze nous treballadors per a la brigada. Es tracta d'un oficial i dotze peons que dedicaran a la neteja dels camins rurals en el terme municipal.

L'objectiu principal d'aquest equip és alliberar de males herbes i vegetació els marges de les vies per a evitar que siguen focus d'incendi durant la temporada estival. Així, aquesta actuació compleix un doble objectiu: d'inserció laboral, ja que els contractats estaven inscrits a l'Oficina d'Ocupació, i de prevenció i sanejament de les vies rurals del municipi.

Els empleats treballaran durant els mesos de juliol i agost. El cost total de les contractacions ascendeix a 58.247 euros, dels quals el Servei Públic d'Ocupació Estatal (SEPE) ha subvencionat 56.846.

Així mateix, el regidor de Via Pública, Vicent Ramón, ha declarat: "Aquestes contractacions fomenten la inserció laboral i serveixen per a condicionar aquestes vies quan tenen més tràfic, que són els mesos d'estiu".

Més contractacions


L'Ajuntament d'Onda també ha contractat a 26 estudiants durant la temporada estival per a fomentar la seva inserció laboral i reforçar la plantilla municipal. Els nous treballadors realitzaran tasques en departaments com biblioteques, joventut, Museu de l'Azulejo Manolo Safont, dinamització econòmica, projectes europeus, urbanisme i medi ambient, informàtica, educació, serveis socials i esports.

Te puede interesar
Lo más visto