Turisme destina 60.000 euros a l'Ajuntament de Relleu per ampliar el recorregut de la Passarel·la del Pantà

El secretari autonòmic de Turisme ha visitat el municipi per signar el conveni amb l'alcalde de Relleu, Lino Antonio Pascual

Política 10 de julio de 2023 Redacció Redacció
IMG_2080

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha subscrit aquest dilluns amb l'alcalde de Relleu, Lino Antonio Pascual, un conveni de col·laboració entre ambdues entitats per a posar en valor la singularitat turística de la Passarel·la del Pantà de la localitat.

Mitjançant aquest conveni, Turisme Comunitat Valenciana destina 60.000 euros a l'Ajuntament de Relleu per a executar les actuacions d'ampliació del recorregut de la Passarel·la del Pantà i impulsar el turisme d'interior a la zona.

L'objectiu és contribuir a un desenvolupament turístic sostenible que redundeixi en una major cohesió econòmica, territorial i social. A més, amb aquesta actuació es facilita als turistes i senderistes un major recorregut de la ruta existent i es busca posar en valor recursos turístics del municipi com a basses de reg, preses, sèquies, un forn de calç o les hortes de secà, on es cultiven oliveres, ametlers i algarrobes.

La Passarel·la del Pantà de Relleu, situada en la presa del pantà del riu Amadorio, s'ha convertit en un dels ítems turístics més importants del municipi. Està formada per taules de fusta recolzades en voladís en la paret del desfilader i es localitza a mig camí d'una ruta senderista que transcorre pel camí conegut com a Camí de les Ripalmes i del Fasamais.

Te puede interesar
Lo más visto