Frederic Castelló i Javi Cavilla continuaran formant part del cos tècnic de l'Amics Castelló fins al 2025, oferint suport a l'entrenador principal, Juan A. Orenga

Frederic Castelló, qui ha estat el segon entrenador durant deu temporades, complirà la seua onzeena temporada amb l'equip

Esports 18 de julio de 2023 Redacció Redacció
IMG_2192

Va començar com a ajudant de Toni Ten en LEB Plata després de retirar-se com a jugador de bàsquet, i ha estat una part crucial del cos tècnic, inclòs l'ascens a LEB Oro.

D'altra banda, Javi Cavilla seguirà com a preparador físic per la seua tercera temporada consecutiva en el primer equip. Després d'encarregar-se de la preparació física dels equips de la cantera, el club li va donar l'oportunitat de treballar amb l'equip principal, i Cavilla ha sabut aprofitar-la fent una gran tasca de preparació i recuperació dels jugadors.

Luis García es mostrava satisfet, "és important per a nosaltres l'estabilitat de l'equip i el tenir una continuïtat en la feina. Per això és fonamental que el cos tècnic puga continuar al complet. A més, tant Fede com Javi són dos grans professionals i gent de la casa i això ens enorgulleix".

Amb les dues renovacions, el cos tècnic queda complet per a la propera temporada, que començarà el 6 d'octubre com es va aprovar en l'assemblea de la FEB.

Te puede interesar
Lo más visto